Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 81467
Resolució per la que es notifica i cita als interessats en el recurs contenciós administratiu, procediment ordinari 43/21 interposat davant el jutjat contenciós administratiu núm. 1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma, la representació processal de Miguel Alzina Nebot ha interposat recurs contenciós administratiu contra l'acord de la Junta de Govern Local de Capdepera de data 22 de juny de 2020 que desestima el recurs de reposició en relació a la disposició transitòria desena de la LOUS (procediment extraordinari d'incorporació a l'ordenació d'edificacions existents en sòl rústic).

En conseqüència,

RESOLC:

Emplaçar, mitjançant publicació en el BOE i en el BOIB, als interessats i la resta de veïnats del municipi, de conformitat amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i d'acord amb el que disposa l'article 49 de la Llei reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, de 13 de juny de 1998, per tal que puguin comparèixer davant la referida Sala en el termini de nou dies.

  

Capdepera, 22 de març de 2021

La secretaria

María del Mar  Terol Andrés