Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 77560
05/2021. Departament Tributari. Aprovació definitiva ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l’ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements, concepte 31602. Exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent aprovat inicialment l'Ajuntament Ple en sessió ordinària de dia 28 de gener de 2021, l'expedient de modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements. Concepte 316,02, l'Ajuntament Ple, en sessió de dia 25 de març  de 2021, ha resolt les reclamacions i aprovat definitivament l'expedient de modificació de l'esmentada ordenança a traves d'acord, publica el text íntegre:

ACORD

1. Estimar l'al·legació formulada pel Regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Sr. Alberto Jarabo Vicente, contra l'acord del Ple de 28 de gener  2021 de modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements, concepte 31602, pels motius que s'expressen a l'informe que precedeix aquest acord, en el sentit de suspendre la vigència de l'aplicació de l'ordenança fins el 30 de juny de 2021, que estarà condicionada a la modificació de no disponibilitat de crèdit pressupostari.

2. Aprovar definitivament la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements, concepte 31602. La modificació consisteix en la inclusió d'una Disposició Transitòria única que quedarà redactada així:

“Disposició Transitòria única

Queda suspesa l'aplicació d'aquesta ordenança i no seran exigibles les tarifes de l'Annex  durant el període comprès entre l'1 de gener i el 30 de juny de 2021.”

3. L'expressada modificació entrarà en vigor a partir de l'1 de gener de 2021.”

La qual cosa es fa pública perquè se'n prengui coneixement general i als efectes oportuns, i es comunica que, conformement al que disposa l'art.19.1 del Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, els interessats podran interposar, contra l'acord definitiu de modificació de l'ordenança esmentada, recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 19 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació en el BOIB.

 

Palma, 26 de març de 2021

La cap del departament, per delegació

Decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014

(BOIB núm. 30 de 04/03/2014)

Mª Gloria Belmonte Barcia