Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 77424
Informació pública relativa a la tramitació de declaració d’utilitat pública i inclusió en el Catàleg de la forest ‘Galatzó’, a Calvià, Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Comunic que en aquesta Conselleria es troba en tramitació l'expedient, iniciat a sol·licitud de l'Ajuntament de Calvià, per a la declaració d'Utilitat Pública i la subsegüent inclusió en el Catàleg, de la forest ‘Galatzó', ubicada en el terme municipal de Calvià, Mallorca (descripció en l'annex adjunt), d'acord amb el que disposa l'article 13 i següents de la Llei 43/2003, de 21 de Novembre, de Forests, i l'article 26 del Decret 485/1962, de 22 de febrer, pel que s'aprova el Reglament de Forests.

La qual cosa es fa pública per a què, en el termini de 20 dies, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, qualsevol persona física o jurídica pugui examinar l'expedient i pugui presentar, si s'escauen, les al·legacions que consideri oportunes, dirigides a la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat. L'expedient es podrà consultar al web http://forestal.caib.es o presencialment, a les oficines de la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat, situades al Gremi de Corredors, 10, 1er, al polígon de Son Rossinyol, Palma, de 9.00h a 14.00h, sempre amb cita prèvia al telèfon 971176677.

 

Palma, 26 de març de 2021

El conseller de Medi Ambient i Territori Miquel Mir Gual

 

 

Annex a la informació pública relativa a la tramitació de declaració d'utilitat pública i inclusió en el catàleg de la forest ‘Galatzó, Mallorca.

1. Forest pública ‘Galatzó'.

Situació: terme municipal de Calvià, Mallorca, Illes Balears.

Pertinença: Ajuntament de Calvià.

Límits registrals:

Nord: limita amb el predi de la Coma d'en Vidal i Son Fortuny;

Sud: limita amb el predi de Son Martí i terres de Juan Riera i Juan Vicens;

Est: limita amb Son Fortuny, Son Net i Son Pardiu i terres de Pedro Juan Rovellat, Sebastián Llabrés, i el predi de Son Martí;

Oest: limita amb els predis de Son Bosch, l'Alqueria, Es Rafal Blanch i terres de Pedro Juan Enseñat

Cabuda: la superfície pública registral és de 1.401,35 hectàrees.