Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 76171
Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es nomena Cristina Llambias Cortés directora gerent de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 19 dels Estatuts de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (en endavant, ICIB) disposa que el president de l'entitat pot nomenar, amb caràcter potestatiu, un director gerent i que, en el cas que es decideixi nomenar-lo, ha de ser seleccionat mitjançant una convocatòria pública, d'acord amb els principis d'igualtat, mèrit i capacitat.

D'acord amb l'apartat 2 del mateix article, quan el director o directora gerent cessi perquè ho fa el conseller o consellera que el va nomenar, el conseller o consellera entrant el pot confirmar en el càrrec sense necessitat de convocatòria pública.

En data 24 de setembre de 2019, es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears la convocatòria i les bases per a la selecció de director gerent de l'ICIB.

A la sessió de 17 de desembre de 2019, la Comissió de Selecció va acordar proposar com a candidata més adient per ocupar el càrrec de directora gerent de l'ICIB a la senyora Cristina Victòria Llambías Cortés.

El Decret 9/2021, de 13 de febrer, va determinar el cessament de Pilar Costa Serra com a consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, i el nomenament de Miquel Company Pons com a conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, el que va comportar el cessament de Cristina Victòria Llambías Cortés i la necessitat, si n'era el cas, de confirmar-la en el càrrec.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar, com a directora gerent de l'ICIB, la senyora Cristina Victòria Llambías Cortés.

2. Disposar que aquest nomenament s'ha de comunicar al Consell de Govern i s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposa l'article 19 dels Estatuts de l'ICIB.

 

Palma, 3 de març de 2021

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Miquel Company Pons