Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 75030
Resolució de la directora general de Personal Docent de 25 de març de 2021 per la qual es prorroga el nomenament de funcionaris interins als quals s’han adjudicat places per a substitucions inajornables i de curta durada de tutors responsables de grup dels ensenyaments d’infantil i de primària que han d’estar en quarantena per causes directament relacionades amb la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 161, de 17 de setembre de 2020, es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de setembre de 2020 per la qual es preveu el procediment d'adjudicació de places als aspirants a funcionaris interins docents de la borsa per a substitucions inajornables i de curta durada de tutors responsables de grup dels ensenyaments d'infantil i de primària i de professors que imparteixin ensenyaments a l'educació secundària obligatòria que hagin d'estar en quarantena per causes directament relacionades amb la COVID-19.

Així mateix, en el BOIB núm. 204, de 5 de desembre de 2020, es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de 2 de desembre de 2020, per la qual es prorroga el nomenament dels funcionaris interins als quals s'hagin adjudicat places per a substitucions inajornables i de curta durada de tutors responsables de grup dels ensenyaments d'infantil i de primària i de professors que imparteixin ensenyaments a l'educació secundària obligatòria que hagin d'estar en quarantena per causes directament relacionades amb la COVID-19.

Després de dos trimestres escolars s'ha de posar en valor l'eficàcia del procediment i el compromís dels funcionaris interins que han optat voluntàriament a aquestes substitucions.

Malgrat tot, des de la darrera resolució de pròrroga s'ha produït una millora de la situació sanitària amb una evolució a la baixa de totes les dades relatives a la incidència del virus SARS-Cov-2 a les Illes Balears, la qual cosa fa aconsellable conciliar l'eficàcia del procediment amb les necessitats reals dels centres en aquests moments del curs.

Per tot això, es considera necessari prorrogar el nomenament d'un nombre determinat de funcionaris interins seleccionats mitjançant aquest procediment, d'acord amb les necessitats previstes, fins a la finalització del tercer trimestre escolar.

La competència per dictar aquesta resolució correspon a la directora general de Personal Docent, d'acord amb la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 19 de març de 2021 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 41, de 25 de març).

Per tot això, i amb l'acord de la Mesa Sectorial d'Educació, dict la següent

Resolució

1. Prorrogar el nomenament dels funcionaris interins que apareixen en l'annex d'aquesta Resolució, als quals es van adjudicar, en la convocatòria ordinària de substitucions dels dies 18 al 21 de setembre de 2020, places per a substitucions inajornables i de curta durada de tutors responsables de grup dels ensenyaments d'infantil i de primària que havien d'estar en quarantena per causes directament relacionades amb la COVID-19, fins a la finalització del tercer trimestre escolar i sempre que, ateses les necessitats de substitucions, la Direcció General de Personal Docent consideri essencial la pròrroga.

2. Establir que, als efectes del que disposa el punt anterior, la finalització dels trimestres escolars es regeix per la base 17.6 de l'annex I de la Resolució de la directora general de Personal Docent de data 19 de desembre de 2019 per la qual s'aprova la convocatòria pública per formar una borsa d'aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d'ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears per al curs 2020-2021 (BOIB núm. 171, de 21 de desembre), de manera que el nomenament s'ha de prorrogar fins al 30 de juny de 2021, aquest dia inclòs.

3. Establir que els funcionaris interins poden renunciar, sense al·legar cap causa, a la pròrroga del seu nomenament.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació en el BOIB, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 25 de març de 2021

La directora general de Personal Docent

Rafaela Sánchez Benítez

 

ANNEX

Funcionaris interins als quals es prorroga el nomenament

Mallorca

Arbona Sagreras, Francisca

Balle Colom, Laura

Barberena Vadell, Cristina

Barceló Mascaró, Maria del Pilar

Cano Corral, Rosa M.

García Ferrer, Maria Loreto

Guadix Montes, Alejandra

Homar Gelabert, Margarita

Martínez Nogués, Aina

Meca Carsi, Laura

Monserrat Rosselló, Maria del Mar

Morey Lladó, Alexandra

Oliver Vicens, Magdalena

Ordinas Cladera, Alberto

Pizà Crespí, Francisca

Prats Morro, Aina

Rotger Cañellas, Maria del Mar

Salvà Oliver, Victoria

Sánchez Angulo, Paula

Sastre Soriano, Lourdes

Soriano Escudero, Sofía ester

Triviño Mérida, Maria Soledad

Tugores Mir, Maria dels Angels

Vasallo Vilar, Joana Teresa

Yeste Reina, Victoria

Eivissa–Formentera

Alzina Soler, Mireia

Caballero López, Inmaculada

Calbet Lucas, Marta

Frau Reinés, Eva

González Martínez, Ana Belén

Lorenzo Fernández, Laura

Tous Remiro, Paula

Menorca

Coll Marqués, Estela

Triay Caimaris, Jordi

Morro Pons, Joana

Vidal Palliser, Albert