Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 73265
Extracte de la Resolució de Batlia núm. 131 de data 04/03/2021, per la qual s'aproven les bases i la convocatòria del I Concurs de Còmic de Ferreries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 553538

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Objecte

Amb l'objecte de fomentar la llengua catalana, com a mesura de normalització lingüística, i la creació artística per mitjà del format narratiu del còmic, l'Ajuntament de Ferreries convoca el I Concurs de Còmic de Ferreries.

Segon. Beneficiaris

Poden participar en el Concurs totes les persones naturals o residents a Ferreries i l'alumnat d'altres pobles de l'illa que cursi estudis als centres escolars del poble, de forma individual, amb la presentació d'una obra com a màxim. És requisit indispensable que el còmic sigui original i inèdit. El còmic es pot fer a mà (dibuix) o amb eines digitals (p.e. Comic Creator).

S'estableixen dues categories:

  • Categoria A. Alumnat en edat escolar, de 10 a 16 anys (de 5è de primària a 4t d'ESO).
  • Categoria B. Adults, de 17 anys en endavant.

Tercer. Bases reguladores

Per Decret d'Alcaldia núm. 131 de data 04/03/2021 es van aprovar les bases i la convocatòria del I Concurs de Còmic de Ferreries. Les bases es poden consultar al tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament de Ferreries:

http://www.ajferreries.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01&HISTORIC=1

Quart. Premis

Per a la categoria A s'estableixen sis premis de 30 euros en material didàctic, un per cada curs escolar que hi pot participar. Per a la categoria B, un premi en metàl·lic de 200 euros a l'obra guanyadora. Això no obstant, els premis es podran declarar deserts.

Els premis estan subjectes a les retencions fiscals i a les disposicions legals vigents que s'hagin d'aplicar.

Cinquè. Termini de presentació de les obres

El termini d'admissió d'obres finalitza el 31 de maig de 2021.

 

Ferreries, 11 de març de 2020

La batlessa Joana Febrer Rotger