Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 73262
Extracte de la Resolució de Batlia núm. 114 de data 24/02/2021, per la qual s'aproven les bases i la convocatòria del XLII Premi Sant Bartomeu de Pintura

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 553533

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Objecte

Amb l'objecte de fomentar l'exercici de les arts plàstiques, l'Ajuntament de Ferreries convoca el XLII Premi Sant Bartomeu de Pintura 2021.

Segon. Beneficiaris

Pot participar en el concurs qualsevol persona, tant espanyola com estrangera.

Tercer. Bases reguladores

Per Decret d'Alcaldia núm. 114 de data 24/02/2021 es van aprovar les bases i la convocatòria del XLII Premi Sant Bartomeu de Pintura. Les bases es poden consultar al tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament de Ferreries:

http://www.ajferreries.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01&HISTORIC=1

Quart. Premis

Es concedeix un únic premi de 2.000 € i un detall commemoratiu a la persona guanyadora. També se li donarà l'opció de muntar una exposició a la sala d'exposicions del Centre Sociocultural abans de la pròxima convocatòria del premi.

El premi es pot declarar desert, però en cap cas serà fraccionat. Estarà subjecte a les retencions fiscals i a les disposicions legals vigents que s'hagin d'aplicar.

Cinquè. Termini de presentació de les obres

L'admissió de les obres tindrà lloc a l'Ajuntament de Ferreries (Pla de l'Església, 1) des del 12 de juliol fins a les 13 hores del dia 6 d'agost de 2021.

  

Ferreries, 11 de març de 2020

La batlessa

Joana Febrer Rotger