Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 72577
Extracte de la Convocatòria d’ajuts de minimis per activitats artístiques a les galeries d’art 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 554417

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

1. Bases reguladores

Les bases reguladores d'aquesta convocatòria es troben recollides en l'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca. (Aprovada per Acord del Ple de 23 de desembre de 2016 –BOIB núm. 21, de 18.02.2017–, modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018 –BOIB núm. 96, de 04.08.2018).

2. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és donar suport a la realització de projectes expositius d'arts plàstiques i visuals realitzats per les galeries d'art en el marc d'esdeveniments col·lectius realitzats a Mallorca.  Es poden acollir a aquesta a convocatòria les galeries d'art que tinguin per objecte inaugurar o presentar projectes expositius dins el marc d'esdeveniments col·lectius d'arts plàstiques o visuals.  Les activitats objecte d'aquesta convocatòria s'han de desenvolupar entre l'1 d'octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021 (ambdós inclosos).

3. Beneficiaris

D'acord amb el previst al punt 4 de la convocatòria, poden ser beneficiaries les persones físiques o jurídiques que desenvolupen una activitat econòmica expositiva d'arts plàstiques o visuals com a galeries d'art, sempre que estiguin domiciliades a Mallorca o essent nacionals d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu tinguin un establiment operatiu a Mallorca que desenvolupi una programació estable d'exposicions. Als efectes d'aquesta convocatòria, s'entén com a galeries d'art amb una programació estable, les persones físiques o jurídiques, amb personalitat jurídica pròpia, que donats d'alta en l'epígraf pertinent de l'IAE, tinguin com a activitat econòmica principal l'exposició oberta al públic d'obres d'art amb finalitat comercial i hagin dut a terme una activitat expositiva durant l'any 2019, 2020 o 2021.

4. Dotació pressupostària

Durant l'exercici pressupostari de 2021, es destina per a les ajudes d'aquesta convocatòria un crèdit de 60.000,00 € a càrrec de l'aplicació 20.33430.47900 de l'exercici pressupostari 2021.

5. Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar en el termini de 15 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la data de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. La documentació que s'ha de presentar per sol·licitar l'ajuda es relaciona al punt 11 de la convocatòria.

Les persones o entitats interessades hauran d'omplir els models de sol·licitud d'aquesta convocatòria que estan disponibles a la seu electrònica de el Consell de Mallorca: https://seu.conselldemallorca.net/ apartat "Subvencions, ajuts beques i premis".

La presentació de sol·licituds s'ha de fer a través del Registre electrònic de el Consell de Mallorca https://cim.sedipualba.es/segex/tramite.aspx?idtramite=12082

Se'ls recorda que amb l'entrada en vigor de l'article 14.2 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques estan obligades a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques per a la realització de qualsevol tràmit d'un procediment administratiu. Es pot tramitar un certificat de representació com a persona jurídica a través del següent enllaç: https://www.sede.fnmt.gob.es/certificados/certificado-de-representante/persona-juridica.

6. Altres dades

El text complet de la convocatòria, així com els annexes es poden descarregar a la Seu Electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/).

 

Palma, 23 de març de 2021

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (Per delegació de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística. Resolució de 23/07/2019. BOIB núm. 109 de 8/8/2019) Josep Mallol Vicens