Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 72430
Departament d’Urbanisme. Anunci de notificació en relació a l'aprovació inicial del projecte modificat de dotació de serveis de la UA- 2 Cala Gat als propietaris la notificació dels qual ha resultat infructuosa. Exp: 146/2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conforme disposen els articles 44 i 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'ha intentar practicar la notificació de la aprovació inicial del projecte modificat de dotació de serveis de la UA-2 Cala Gat als propietaris de terrenys inclosos dins en la Unitat d'Actuació.

Ha resultat infructuosa la notificació als propietaris següents:

Bocklage, Hans Hermann

Bekermann, Joerg Heiner Hermann

Rath, Norbert

Rath Geb Kirchner, Gabrielle

Rath, Stefan

Rath, Julia

Rath, Katrin

Rath, Phillip

Heinemann, Axel

Haack-Heinemann, Ulrike

Haake, Christian

Haake, Tammo

Kondring, Christoph Gerhard

Kondring, Birgit Petra

Weisshaupt, Thomas

Weisshaupt, Stephanie

En conseqüència, es publica la següent resolució aprovada per decret de batlia de 23 de desembre de 2020.

Atès el Modificat de Projecte de Dotació de Serveis de la UE-2 Cala Gat, redactat per l'enginyer municipal Miquel Oliver Sansó, i amb RE 3572 de 22/12/2020, i atesos els informes tècnics i jurídics preceptius resulta que únicament es modifiquen les següents parts:

- Pavimentació de les voravies: Se substitueix l'inicial previst de rajola tipus panot per un paviment continuo de formigó de color per tal d'una major integració amb l'entorn.

- Vial d'accés a la urbanització a la carretera MA 4050 amb informe favorable condicionat del Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca de dia 13/05/2020 (amb núm. expedient CIM 977/2018C).

- Passos de vianants elevats, per tal de a més de donar compliment a la Llei 8/2017 d'Accessibilitat Universal i a l'Ordre VIV/5612010, document tècnic de condicions bàsiques d'accessibilitat i no discriminació per a l'accés i utilització dels espais públics urbanitzats, es pretén reduir la velocitat del trànsit rodat.

- Xarxa de subministrament d'aigua potable, donades les noves condicions de subministrament proporcionades per l'empresa concessionària del subministrament d'aigua potable se substitueix el dipòsit projectat inicialment per una estació d'impulsió «on-line». També es modifica la secció de la canalització d'entrada a la urbanització a una de diàmetre 160 mm, per tal de garantir el funcionament simultani de dos hidrants per acomplir la normativa contra incendis.

- Xarxa de clavegueram, se substitueix la canalització prevista a gran profunditat situada a l'avinguda Cala Gat, que dificultava les futures tasques de manteniment, per una nova estació d'impulsió que permet disminuir substancialment la profunditat i garanteix un millor manteniment.

- Xarxa de pluvials, se substitueixen alguns embornals previstos per nous embornals correguts per tal de reduir la longitud de la canalització dels carrers Arcadia i Gavines, es preveuen nous embornals correguts als passos de vianants elevats per impedir l'acumulació d'aigua.

- Escullera, el temporal «Gloria» va produir l'enfonsament parcial de la rotonda situada al final de l'av. Cala Gat. Per tal de reconstruir-la es va haver de construir un mur de contenció de gran alçada, ja que el temporal va provocar l'enfonsament del terreny i deixà el col·lector (ja construït en aquell moment) molt elevat respecte del terreny natural. Aleshores s'executa una escullera per tal d'esmorteir l'impacte del vessament d'aigües pluvials sobre el terreny.

- Mecanisme de telegestió, s'incorpora la instal·lació d'un sistema de telegestió per tal de facilitar el manteniment permetent el control instantani del funcionament de les diferents estacions de bombeig.

- Lluminàries, se substitueixen les previstes al projecte aprovat de vapor de sodi d'alta pressió per unes altres de tecnologia LED, de major rendiment i eficiència energètica.

- Xarxa de Baixa Tensió, el projecte aprovat només contenia la instal·lació d'una nova xarxa de distribució per als solars que no disposaven d'escomesa soterrada. Per tal de donar compliment al Reglament electrotècnic de Baixa Tensió que obliga a garantir un subministrament de 9,20 Kw per habitatge es projecta l'ampliació de les línies 1, 2, i 3 de la xarxa de B.T. «Paraje de Cala Gat» i se substitueixen els armaris existents situats envaint les voravies i generant una barrera arquitectònica per uns nous armaris normalitzats i encastats als tancaments de cada solar.

Se substitueix el pressupost de 3.192.708,40 € per un de nou que incorpora tots els preus contradictoris que han anat sorgint durant l'execució de les obres i la revisió dels rendiments de totes les partides que s'han vist afectades per l'aplicació de les mesures de seguretat de prevenció front a la Covid-19 i que s'apuja a 3.669.562,34 €

Per tot això resolc:

Primer.- Aprovar inicialment el Projecte modificat de dotació de serveis de Cala Gat, de desembre de 2020.

CONDICIONANTS:

- Els de l'informe de Carreteres

- Tots els condicionants de l'anterior aprovació

- Només prevaldran sobre el projecte original els documents que s'han modificat expressament a aquest modificació de projecte de Dotació de Serveis. La resta de documents del projecte aprovat que ara es modifica continuen essent vigents i vàlids a tots els efectes.

Segon.- Sotmetre el projecte a exposició pública per un termini de 20 dies i, una vegada finalitzat el termini i no hi hagi cap reclamació, l'aprovació del projecte modificat s'entendrà aprovada definitivament.

Tercer.- Donar compte d'aquest Decret al Plenari Municipal a la primera sessió que per aquest se celebri.

El projecte està a disposició de les persones que el sol·licitin a la seu electrònica de l'ajuntament de Capdepera: https://ajcapdepera.sedelectronica.es/info.0

Interposició de recursos

Contra aquest acte, que posa fi a la via administrativa, segons l'art. 52.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de base del règim local, i 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es pot interposar recurs potestatiu de reposició, previ al contenciós-administratiu, davant aquesta Batlia en el termini d'un mes des del dia següent a la recepció de la notificació (arts. 123 i 124 de l'esmentada Llei 39/2015) o bé directament un recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat contenciós-administratiu de Palma o, si es prefereix, en el jutjat d'aquesta jurisdicció del seu domicili (arts. 8 i 14 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa), en el termini de DOS MESOS, comptadors des de l'endemà de publicació d'aquesta resolució (art. 46 de l'esmentada Llei de la jurisdicció Contenciosa-Administrativa).

Això no obstant, no es poden simultaniejar ambdós recursos.

Tot això sense perjudici d'exercitar, si s'escau, qualsevol altre recurs o acció que es cregui convenient.

 

Capdepera, 22 de març de 2021

La TAG Catalina A. Ramis Garcia