Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 72030
Modificació decret delegació atribucions i competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Alcaldia ha emès en data 18 de març el Decret 2021-892, que a continuació es transcriu:

“ASSUMPTE: MODIFICACIÓ DECRET DELEGACIÓ D'ATRIBUCIONS I COMPETÈNCIES DE LA PRIMERA TINENT D'ALCALDE, SRA. PILAR RIBAS TORRES.

Havent-se observat que en el Decret de delegacions d'atribucions i competències emès el dia 12 de març, núm. 816/2021, no consten la totalitat de delegacions que aquesta Alcaldia considera necessari que es facin, i vist el que disposa l'art. 44 del Real Decret 2568/86, de 28 de novembre, HE RESOLT:

1r.- Modificar el Decret d'Alcaldia núm. 816/2021, en quant a les competències atorgades a la primera Tinent d'Alcalde, Sra. Pilar Ribas Torres, ampliant les referents a delegació en matèria d'expedients sancionadors, mantenint la resta de delegacions efectuades, que es recullen en el Decret 816/2021. Especificant-se, a continuació, totes les competències que es deleguen a l'esmentada regidora:

ÀREA DE SERVEIS GENERALS

SRA. PILAR RIBAS TORRES

CONTRACTACIÓ, COMERÇ I INDUSTRIA, RÈGIM INTERN, RESPONSABILITAT PATRIMONIAL, TRANSPARÈNCIA I RELACIONS INSTITUCIONALS, PROTECCIÓ CIVIL, EMERGÈNCIES I POLICIA LOCAL

Coordinació de projectes i contractació. Seguiment i control de l'execució dels projectes que les distintes regidories van impulsant.

Informar en coordinació amb la resta d'àrees sobres plans, projectes i estudis promoguts per altres administracions coordinant-se les actuacions necessàries per a l'execució, relacions amb altres administracions, gestió de la comunicació entre administracions.

Control i seguiment dels projectes municipals i del pla de govern per a l'execució dels projectes més importants d'aquest mandat.

Protecció civil i emergències. Serà responsable d'aquest Departament que formen essencialment el grup de voluntaris de protecció civil que, tot i tenir dissenyada la seva pròpia estructura, tendrà aquesta regidoria com a responsable polític a nivell de propostes de pressupostos, necessitats tant a nivell personal com tècnic o d'equipaments. De la mateixa manera, el control, revisió i seguiment dels plans municipals d'emergències i de les avaluacions de riscos.

Policia local. D'acord amb els responsables  de la Direcció de la Policia Local, tendrà al seu càrrec les relacions polítiques i administratives necessàries com a interlocutor de l'equip de govern, amb totes les qüestions relacionades amb el funcionament de la policia local de Sant Josep, tant a nivell de personal, com d'equipaments, vehicles, pressupostos i resta d'aspectes relacionats.

Comerç. La gestió i direcció dels mercats municipals, planificar, proposar o impulsar mesures per fomentar el desenvolupament i, promocionar el comerç local, fomentar l'associació de comerciants i donar-los suport, organitzar cursos de formació.

Règim Intern, Responsabilitat patrimonial i transparència. Es delega el seguiment i control de tots els departaments que afecten al règim intern, responsabilitat patrimonial i transparència, pel bon desenvolupament de l'organització.

Resolució d'expedients de responsabilitat patrimonial en quantia inferior a 6000 €.

L'inici d'expedients sancionadors i la resolució d'expedients en matèria d'ordenances municipals en quantia inferior a 30.000 €.

La delegació efectuada inclou la representació de l'Ajuntament en les actes relacionats amb les anteriors atribucions, així com, la firma de documents  per presentar davant altres administracions, davant tercers o, de tràmits necessaris per poder executar les competències que en aquesta matèria s'atribueixi per la legislació vigent o futura a l'alcalde, sense incloure la resolució d'actes administratius que afectin a tercers.

2n.- Que es publiqui en el BOIB, es notifiqui a les persones interessades i se'n doni compte al Ple en la primera sessió que es faci, tot això conforme estableix  l'article 44 del RD 2568/86, de 28 de novembre. “

La qual cosa es publica perquè tothom en prengui coneixement.

 

Sant Josep de sa Talaia, 23 de març de 2021

El batle Angel Lluis Guerrero Domínguez