Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 71649
Modificació de les delegacions de competències de la batllessa a favor dels regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de dia 22 de març de 2021, la Sra. Batllessa va acordar:

MODIFICACIÓ DE LES DELEGACIONS DE COMPETÈNCIES DE LA BATLLESSA A FAVOR DELS REGIDORS.

Es resol:

PRIMER.- Efectuar a favor dels Regidors que a continuació es relacionen, una delegació general d'atribucions de gestió dels assumptes de les seves respectives Àrees municipals d'actuació i respecte dels camps d'actuació que, a títol enunciatiu, es recullen a continuació en relació amb cadascuna d'elles:

REGIDORS                                       ÀREA / ÀMBIT FUNCIONAL

Sra. Ana Estefania Til Pons                 Serveis Socials; Personal, Ordre Intern; Indústria; Turisme

Sr. Pedro Sánchez Jurado                    Cultura; Festes; Cementiri

Sra. Irene Triay Fedelich                      Educació; Esports; Joventut

SEGON.- La delegació general de competències a favor dels esmentats Regidors a la qual abans s'ha fet referència comportarà, tant la facultat de direcció de l'Àrea corresponent, com la gestió, incloses les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

TERCER.- Delegar de forma indistinta en tots els senyors Regidors d'aquest Ajuntament, les competències que a aquesta Alcaldia li atorga l'article 51.1 del Codi Civil, en la nova redacció donada per la Llei 35/1994, de 23 de desembre, per autoritzar els matrimonis civils que se celebrin en aquest terme municipal. Aquesta delegació faculta a tots els Regidors per autoritzar matrimonis civils, sense que en una mateixa cerimònia pugui intervenir-n'hi més d'un.

QUART.- Les atribucions delegades s'hauran d'exercir en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació, no sent susceptibles de ser delegades pels seus titulars en un altre òrgan o regidor.

CINQUÈ.- De conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquestes delegacions tindran efecte des del dia següent a la data de notificació d'aquesta Resolució als Regidors afectats, i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'advocació d'aquesta Alcaldia. En cas d'absència, vacant, malaltia o qualsevol altre impediment dels Regidors delegats, aquesta Alcaldia assumirà, directament i automàticament, les competències delegades, com a titular de la competència originària, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'advocació en base a la present resolució, sense necessitat d'una nova resolució expressa en aquest sentit.

SISÈ.- Notificar aquesta resolució als Regidors afectats, entenent-se acceptada la competència delegada de forma tàcita, si dintre del termini de les 24 hores següents no es manifesta res en contra o es fa ús de la delegació.

SETÈ.- Donar compte el Ple d'aquesta resolució en la primera sessió que tingui lloc, i publicar el seu text en el BOIB, en compliment del que disposa l'article 44.2 del text legal abans esmentat.

 

Es Castell, 23 de març de 2021

La batllessa

Juana Escandell Salom