Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 69687
Decret de delegació de competència per autoritzar matrimonis civils

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia presidència per decret de data 19 de març de 2021, inscripció número 2021/785, ha resolt:

«1. Delegar en Júlia Acosta Miquel la competència que l'article 51.1 del Codi Civil atorga a aquesta batlia per autoritzar els matrimonis civils que es celebren en aquest terme municipal, quan els contraents sol·liciten que sigui autoritzat el matrimoni per ella o quan la batlia no hi pugui assistir.

A aquests efectes, la coordinació per a la designació de la regidora actuant s'establirà pel Departament de Batlia.

2. Les competències delegades s'exerciran en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació, no sent susceptibles de ser delegades per la titular en cap altre òrgan o membre de la corporació.

3. Les resolucions que s'adoptin per delegació, que seran immediatament executives i presumptament legítimes, i s'entendran dictades per a aquesta batlia com a titular de la competència originària.

En el text de l'acta matrimonial adoptada per la membre de la corporació en virtut d'aquesta delegació s'haurà de fer constar aquesta circumstància.

4. De conformitat amb l'article 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquesta delegació tendrà efectes des de l'endemà de la data d'aquesta resolució i serà de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'avocació d'aquesta batlia.

5. Donar compte de la present resolució al Ple en la primera sessió que es convoqui de conformitat amb l'article 38.d) i 44.4 ROF; notificar-la personalment a la delegada i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en compliment del que disposa l'article 44.2 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el  Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, i difondre-la, d'acord amb el principi de transparència, mitjançant la seva publicació actualitzada i permanent a la seu electrònica municipal, en compliment del que disposen els articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern.

6. Comunicar aquest resolució a la regidora afectada i als serveis administratius del Departament de Batlia per al seu coneixement i efectes, entenent-se acceptada aquesta delegació de competències de forma tàcita, si dintre del termini de tres dies hàbils comptats des de la notificació de la resolució, la destinatària no fa manifestació expressa davant l'òrgan delegant de què no accepta la delegació, segons el que estableix l'article 114 del ROF.»

 

Manacor, 22 de març de 2021

El batle Miquel Oliver Gomila