Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 68127
Aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació de la Unitat d’Actuació UA-05SE, Carrer San Juan, núm. 42, Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb l'establert als articles 108 i 111 del Reglament de gestió urbanística, aprovat per Reial Decret 3288/1978, de 25 d'agost de 1978, s'anuncia que, per acord de la Junta de Govern Local adoptat el dia 18 de març de 2021 ha estat aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació de la Unitat d'Actuació UA-05SE, Carrer San Juan, núm. 42, Santa Eulària des Riu, promogut per Marina Santa Eulalia S.L..

Contra la present resolució que esgota la via administrativa, pot interposar-se alternativament recurs potestatiu de reposició, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, o be interposar-se directament recurs contenciós administratiu davant el jutjat de lo contenciós-administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

 

Santa Eulària des Riu, 22 de març de 2021

L'alcaldessa Carmen Ferrer Torres