Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 67133
Decret núm. 2021-0162 que resol aprovar ampliació duració campanya Lloseta a prop teu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per fer constar que el Sr. Batle en resolució de dia 22-03-2021, emet el Decret núm. 2021-0162, que resol aprovar l'ampliació de la duració de la campanya Lloseta a prop teu de foment al petit comerç i que a continuació es transcriuen:

El 22 de desembre de 2020 es varen publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (d'ara endavant BOIB) núm. 212, les bases reguladores de la concessió dels vals de compra que s'emmarca dins del programa de reactivació econòmica del comerç local Lloseta a prop teu que tenia una duració prevista fins al 31 de març de 2021.

Davant les circumstàncies ocasionades per la COVID-19 que va obligar a molts de comerços a tancar durant els mesos de gener i febrer, vista la iniciativa de la regidoria de comerç d'aquest Ajuntament per seguir amb la campanya de foment al petit comerç amb l'objectiu d'incentivar l'economia local i d'acord amb l'article 21.1 r) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Ampliar la duració de la campanya fins al 31 de maig de 2021.

SEGON. Publicar aquest anunci al BOIB i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament pel coneixement general

[http://ajlloseta.sedelectronica.es].

Contra aquest anunci que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la recepció de la present notificació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Lloseta, 22 de març de 2021

El batle

José Maria Muñoz