Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 65115
Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2021 pel qual es dona per assabentat del nomenament del director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 17.1 dels Estatuts de l'entitat pública empresarial Serveis Ferroviaris de Mallorca, aprovats mitjançant el Decret 44/2015, de 22 de maig, ha de designar el director gerent d'SFM la persona titular de la conselleria competent, en aquest cas el conseller de Mobilitat i Habitatge.

De conformitat amb això, mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 3 de març de 2021 es va nomenar director gerent d'SFM el senyor Mateu Capellà Ribot, amb DNI 18225220C.

El Consell d'Administració d'SFM, reunit en la sessió que es va dur a terme per videoconferència el dia 4 de març de 2021, es va donar per assabentat del nomenament referit.

D'acord amb l'article 21 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'ha de comunicar al Consell de Govern el nomenament i el cessament de la persona titular de la gerència d'aquesta entitat pública empresarial.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, en la sessió de dia 22 de març de 2021, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Donar-se per assabentat de la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 3 de març de 2021 per la qual es nomena el senyor Mateu Capellà Ribot com a director gerent d'SFM, i ordenar la publicació d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 22 de març de 2021

La secretària del Consell de Govern

Mercedes Garrido Rodríguez