Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 65014
Resolució del director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears de 19 de març de 2021 per la qual se cita a termini les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu del Procediment Ordinari 777/2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. S'ha interposat un recurs contenciós administratiu ( actuacions  PO 777/2020,  que es tramiten pel procediment ordinari davant la sala del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma)  pel qual s´ impugna la denegació del "Reconeixement de la condició de empleat públic fix" per Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 17 de juny de 2020.

2. De manera directa o indirecta, la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d'interessades en el procés.

Consideracions jurídiques

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 40 i els següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu en qüestió perquè puguin personar-se com a demandades davant la sala del  jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de nou dies comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que, si s'hi personen fora del termini establit, se les considerarà com a part —però això no vol dir que s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s'hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 19 de març de 2021

El director gerent de la Gerència d´Atenció a Urgències 061 PD Consellera de salut (BOIB núm 119, 28 de setembre de 2017) Antonio Bellver Juliá