Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 63969
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 18 de març de 2021 a través de la qual s’estableixen la data i les seus de l’examen del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d’infermera/infermer d’urgències d’atenció primària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de maig de 2019 (BOIB núm. 69/2019, de 23 de maig) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermera/infermer d'urgències d'atenció primària.

2.-El 27 d'agost de 2020 es va publicar una nota informativa en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) en la qual es comunicava a les persones interessades que l'examen del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermera/infermer d'urgències d'atenció primària es traslladava al primer semestre de l'any 2021 com a conseqüència de la càrrega assistencial a la qual havia de fer front aquest col·lectiu professional per la pandèmia del COVID-19.

3.- Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de setembre de 2020 (BOIB núm. 157/2020, de 10 de setembre) es varen aprovar les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses de l'esmentat concurs oposició i es varen fixar les seus on s'anava a desenvolupar la prova de la fase d'oposició.

4.- És necessari informar les persones interessades de la data d'examen, així com de les seus on es realitzarà la prova que, degut a l'important nombre de professionals que es presenta a aquest concurs oposició, obliga a canviar els emplaçaments  inicials. La finalitat és garantir la seva seguretat i salut, així com la de les persones col·laboradores del Servei de Salut de les Illes Balears i de les que integren els Tribunals qualificadors.

Fonaments de dret

1.-L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que aquestes poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2.-L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

3.-La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de maig de 2019 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermeria d'urgències d'atenció primària (BOIB núm. 69/2019, de 23 de maig). En concret, la base 7.2 de l'Annex 1 estableix la forma de publicar la data, hora i lloc en que s'ha de fer l'examen d'aquest concurs oposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1.- Informar que la data de l'examen del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'infermera/infermer d'urgències d'atenció primària serà el proper dia 6 de juny de 2021, a les 11.00 hores, en les següents seus:

-Mallorca: Universitat de les Illes Balears. Carretera de Valldemossa km. 7,5 CP 07122 Palma.

-Menorca: IES Cap de Llevant. Camí de Bintaufa, 16. CP 07702. Maó.

-Eivissa:  IES Sa Blanca Dona. C/d'es Raspallar. Ctra. N, 2. CP 07800 Eivissa.

2.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant de l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

Palma, 18 de març de 2021

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm.191, 7/11/2020)