Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 63956
Nomenament de personal funcionari en pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que, en data 15 de març, de 2021 s´ha emès Decret de Batlia, el tenor literal del qual, és el següent:

“Vistes les Bases de la convocatòria per proveir, com a personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Santanyí, sis (6) places de policia local vacants a la plantilla de personal i dotades pressupostàriament, ocupades per personal funcionari interí, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, pel sistema d'accés de torn lliure, per concurs-oposició (BOIB núm. 158, de 21 de novembre de 2019; BOE núm. 295, de 9 de desembre de 2019).

Vista la publicació a la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Santanyí, de l'Acta de resultats definitius del procés selectiu, de data 16 de desembre de 2020.

Vistes les bases que regeixen aquest procés selectiu, les quals estableixen que les 6 persones amb major puntuació seran nomenades com a personal funcionari en pràctiques en la categoria de policia local.

Vist que l'aspirant que ha quedat en sisè lloc hi ha presentat la seva renúncia expressa a la presa de possessió com a funcionari en pràctiques, en data 4 de març de 2021.

DISPÒS

PRIMER. Nomenar les següents persones com a personal funcionari en pràctiques, per ser les que han obtingut la puntuació més alta en aquest procés selectiu:          

ORDRE

NOM

DNI

1

BURGUERA RADO JAUME

***7177**

2

LLADÓ BURGUERA MIGUEL

3734*****

3

SANSÓ PIÑA JAVIER ANTONIO

43**99***

4

MOYANO SAÑUDO JOSÉ MANUEL

****0044*

5

RODRÍGUEZ BINIMELIS SEBASTIÁN

**1442***

6

BONET CLAR DAMIÀ

*1517****

SEGON. Establir com a data d'inici d'aquests nomenaments el dia 17 de març de 2021. La durada d'aquest serà d'un any, moment en el qual el tribunal qualificador elevarà a la batlessa de la corporació la llista definitiva de les persones aspirants declarades aptes i no aptes, la qual resoldrà i n'ordenarà la publicació en el termini de quinze dies.

TERCER. Procedir a la publicació d'aquest Decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears”

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la recepció d'aquesta notificació, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

Santanyi, 17 de març de 2021

La batlessa Maria C. Pons Monserrat