Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 60495
Rectificació d’errada en la resolució de la consellera executiva del Departament de Benestar Social i Recursos Humans, núm. 2021000304, de data 2 de març de 2021, per la qual s'aproven les bases específiques per a la creació d'una borsa de personal que formarà part del Grup de Rescat Vertical del Consell Insular d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

"...

1. RECTIFICAR l'error material produït a l'apartat primer de la part dispositiva de la resolució núm. 2021000304, de la consellera executiva del Departament de Benestar Social i Recursos Humans, de data 2 de març de 2021, per la qual s'aproven les bases específiques per a la creació d'una borsa de personal que formarà part del Grup de Rescat Vertical del Consell Insular d'Eivissa, en la forma que seguidament es detalla:

On diu:

"...

suplent: Sr. Bruno Roig Torres

..."

Ha de dir:

"...

suplent: Sr. Bruno Roig Ribas

..."

2. PUBLICAR la resolució que es dicti als efectes del que estableixen els articles 24 i 25, d'abstenció i recusació, de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa."

 

Eivissa, 18 de març de 2021

El cap de Servei de Recursos Humans

Agustín Goerlich López