Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 60242
Acord del Tribunal qualificador de les proves selectives convocades per a la provisió de 2 places per concurs de mobilitat horitzontal d’agent policia local en la plantilla de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Tribunal qualificador de les proves selectives convocades per a la provisió de 2 places per concurs de mobilitat horitzontal d'agent policia local en la plantilla de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament d'Eivissa, en la sessió celebrada el dia 25 de febrer de 2021, ha adoptat el següent acord:

1. Vistes les puntuacions obtingudes, acorda, per unanimitat, proposar a la Presidència d'aquesta Corporació, la següent llista d'aprovats amb plaça i el nomenament com a personal funcionari de carrera a les següents persones:

NÚM.

DNI

1

46624363M

2

47251268E

2. Publicada la llista d'aprovats amb plaça i que han de nomenar-se personal funcionari de carrera, en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal, en la web municipal i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, les persones aspirants proposades disposaran d'un termini de deu dies naturals des de la data de publicació per a presentar els documents que acreditin que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.

S'adverteix que l'incompliment d'aquest termini o si de la revisió de la documentació presentada es dedueix que les persones proposades no compleixen els requisits exigits en la convocatòria, suposarà la pèrdua dels drets a ser nomenats funcionaris de carrera i quedessin sense efecte totes les actuacions anteriors relatives al seu nomenament.

3. Informar-los que enfront d'aquest acord es pot interposar recurs d'alçada davant l'Alcaldia-Presidència de la Corporació, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'Octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Eivissa, 19 de març de 2021

La secretària del Tribunal Maria del Carmen Fernández Anguita