Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 56184
Acord inicial de celebració de sessions d’òrgans col·legiats mixtes (presencials i telemàtiques) de l’Ajuntament de Mancor de la Vall

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Mancor de la Vall, en sessió ordinària celebrada el dia 25 de novembre de 2020 va acordar, per unanimitat la possibilitat de celebrar sessions plenàries mixtes, amb part dels membres en règim presencial i part de forma telemàtica, sempre que es reuneixin els següents requisits:

a) Que els membres del Ple es trobin en territori nacional al moment de celebració de la sessió.

b) S'ha de garantir la identitat dels regidors/es què assisteixin telemàticament a la sessió, sent necessària la connexió continuada i amb imatge i so.

c) El vot serà nominal, i se demanarà expressament als membres del Ple que assisteixin telemàticament el sentit d'aquest.

d) S'haurà de comunicar a la Secretaria municipal amb una antelació suficient la intenció/necessitat del regidor/a de concórrer de forma telemàtica a la sessió plenària per a poder disposar dels mitjans tecnològics de connexió.

e) Es ratificarà a cada sessió la celebració mixta d'aquesta.

f) L'ús d'aquesta possibilitat es reservarà a aquells casos als que sigui inviable o impossible l'assistència, per motius de salut degudament justificats, quan la sessió tingui caràcter presencial.

L'esmentat acord s'empara en la potestat d'autoorganització reconeguda a l'article 4.1.a) LRBRL, i en la situació sanitària existent actualment. Per a la seva aprovació requerirà dels mateixos tràmits que un Reglament Orgànic municipal, atesa la naturalesa de la matèria a regular. Per tant, en aplicació de l'article 49 LRBRL i 102 de la llei 20/2006, de Règim local de les Illes Balears, s'exposa aquesta aprovació inicial al públic durant el termini de 30 dies hàbils,comptadors des del següent a la seva publicació per a que els eventuals interessats puguin presentar quantes al·legacions o suggeriments estimin adients per a la defensa dels seus drets o interessos. Transcorregut aquest termini sense que es presentin al·legacions o suggeriments, s'entendrà definitivament aprovat.

 

Mancor de la Vall, 18 de març de 2021

El batle

Guillem Villalonga Ramonell