Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 53934
Resolució inici expedient sancionador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que ha resultat infructuosa la notificació de l'inici d'expedient sancionador al Sr. Jonás Aparecido de Campos, per la realització d'un dipòsit de fems incontrolat, es publica aquesta al BOIB d'acord amb l'art. 44 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

Assabentada aquesta Batlia, mitjançant informe de policia de data del 26 de gener de 2021 amb registre d'entrada número 210 de la realització d'un dipòsit de fems incontrolat a la Finca rústica ANEI en el Puig de Son Seguí de Santa Maria del Camí, vulnerant el contingut dels articles 25 a) de l'Ordenança municipal de Gestió de Residus.

Atès que el fet descrit es constitutiu d'una infracció molt greu, sancionable amb una multa de 1500,01 a 40000,00 €. excepte si es tracta de residus perillosos, cas en què la multa pot ser fins a 300001,00 €.

En ús de les competències atribuïdes per l'art. 21.1 n) de la Llei 7/85 de 2 d'abril, de Bases de Règim Local;

RESOLC

PRIMER.- Iniciar expedient sancionador al Sr. JONAS APARECIDO DE CAMPOS amb NIE X7884869D, per la realització de l'activitat abans referida.

SEGON.- La qualificació provisional dels fets, sense perjudici del resultat de la instrucció, constitueixin; l' infracció de l'article 6 , infracció greu, tipificada a l'article 25 a) de l'Ordenança municipal de Gestió de Residus; sancionable amb una multa de 1500,01 a 40000,00 euros, excepte si es tracta de residus perillosos, cas en què la multa pot ser fins a 300001,00 €, conforme l'art. 26 de l'esmentada Ordenança.

TERCER.- Nomenar instructora i secretària de l'expedient a les Sres. Margalida Bonet Martorell i Lourdes Dols Salas respectivament, les quals podran ser recusades d'acord amb l'art. 23 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de Règim Jurídic del Sector Públic, si la interessada entén que qualsevol d'elles incorre a qualcuna de les causes previstes a aquest mateix article.

QUART.- L'òrgan competent per a la resolució d'aquest expedient serà la Batlia, conforme disposa l'art. 21.1 n) de la Llei 7/85 de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local.

CINQUÈ.- Indicar a l'interessat el dret que l'assisteix a conèixer, en qualsevol moment del procediment, el seu estat de tramitació i a accedir i obtenir còpia dels documents obrants al mateix i a formular amb anterioritat al tràmit d'audiència al.legacions i aportar els documents que estimi pertinents.

SISÈ.-Comunicar a l'interessat que se li concedeix un termini de quinze dies per realitzar les al·legacions que tengui per pertinents i proposar prova, d'acord amb l'art. 8 del Decret 14/1994 de 10 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament del procediment a seguir per l'Administració de la Comunitat Autònoma en l'exercici de la potestat sancionadora.

SETÈ.-Comunicar a l'interessat que els assisteix la possibilitat de reconèixer voluntàriament la seva responsabilitat, amb els efectes prevists a l'art. 10 del Decret 14/94 de 10 de febrer esmentat.

VUITÈ.- Comunicar aquesta resolució a la Instructora i Secretària de l'expedient, amb trasllat de totes les actuacions que existeixin al respecte i notificar-la al Sr. JONAS APARECIDO DE CAMPOS amb NIE X7884869D, advertint-li que de no efectuar al·legacions sobre el contingut de la iniciació del procediment sancionador dins el termini de quinze dies comptats a partir del dia següent a la recepció de la notificació d'aquesta resolució, aquesta iniciació podrà esser considerada proposta de resolució.

 

Santa Maria del Camí, 17 de març de 2021

El batle-president Nicolau Canyelles