Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 54298
Decret 15/2021, de 15 de març, pel qual es nomena un membre del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 2/2003, de 20 de març, d'organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears, regula la composició del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L'article 7.2 d'aquesta Llei estableix que aquest òrgan ha d'estar format per personalitats de la vida cultural, professional, econòmica, laboral i social designades per les entitats que s'hi esmenten. Així mateix, l'article 115 de la Llei 23/2006, de 20 de desembre, de capitalitat de Palma, preveu que a l'Ajuntament de Palma li correspon, com a mínim, un representant en el Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

L'article 10.2 de la Llei 2/2003 esmentada disposa, com a motius de cessament en les seves funcions dels membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears, la revocació de la representació que exerceixen i l'expiració del període de mandat, entre altres.

Mitjançant el Decret 97/2019, de 20 de desembre, es varen nomenar els membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears designats pel Govern de les Illes Balears, pel Parlament, pel Consell Insular de Mallorca, pel Consell Insular de Menorca, pel Consell Insular de Formentera, per les organitzacions sindicals que varen obtenir més representants a les darreres eleccions a les Illes Balears, per l'organització sindical més representativa en l'àmbit de l'ensenyament, per l'associació empresarial més representativa de les Illes Balears, per les organitzacions més representatives de les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears, per les cambres oficials de comerç, indústria i navegació i per l'Ajuntament de Palma.

El Consell Insular d'Eivissa va comunicar, en data 24 de febrer de 2021, la designació del senyor Felip Cirer Costa com a representant d'aquesta entitat al Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

Tenint en compte aquesta designació, l'article 8 de la Llei 2/2003 disposa que els membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears que s'esmenten en l'article 7.2 d'aquesta Llei s'han de nomenar per acord del Consell de Govern de les Illes Balears a proposta de la conselleria competent en matèria d'universitats. Aquest nomenament, que, d'acord amb l'article 10 de la Llei 2/2003, és per a un període de quatre anys, s'ha de fer mitjançant un decret i s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, atesa la designació del membre del Consell d'Eivissa, d'acord amb el que s'estableix a l'article 7.2 de la Llei 2/2003, a proposta del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 15 de març de 2021,

DECRET

Article únic

Es nomena el senyor Felip Cirer Costa, designat pel Consell Insular d'Eivissa, membre del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears pel període que resta del mandat de quatre anys.

Disposició final

Aquest Decret té efectes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de març de 2021

 

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Juan Pedro Yllanes Súarez

Miquel Company i Pons

(Per suplència d'acord amb l'article 4 del Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears)