Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 54282
Decret 17/2021, de 15 de març, pel qual es nomena el director de l’Oficina de Planificació i Coordinació d’Inversions Estratègiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 2.8 in fine del Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 25/2021, de 8 de març, ha creat, en la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, la Direcció de l'Oficina de Planificació i Coordinació d'Inversions Estratègiques, assimilada en rang a un òrgan directiu de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

L'article 17.m de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que correspon al Consell de Govern nomenar i separar per decret els càrrecs públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears quan li ho atribueixi la legislació vigent.

L'article 41.e de la mateixa Llei estableix que correspon als consellers proposar al Consell de Govern el nomenament i el cessament dels càrrecs públics que depenen de la seva conselleria.

D'altra banda, l'article 15.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els directors generals es nomenen i separen per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

Per tot això, a proposta del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 15 de març de 2021,

DECRET

Primer

Es nomena el senyor Joan Carrió i Vidal com a director de l'Oficina de Planificació i Coordinació d'Inversions Estratègiques.

Segon

Aquest Decret té efectes a partir de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de març de 2021

El conseller de Fons Europeus Universitat i Cultura Miquel Company i Pons

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica Juan Pedro Yllanes Suárez (Per suplència d'acord amb l'article 4 del Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears)