Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 52266
Aprovació provisional d’ordenances

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada provisionalment pel Ple de l'Ajuntament la modificació de les ordenances següents:

- Ordenança fiscal reguladora de la taxa  per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb mercaderies, materials de construcció, enderrocs, tanques, puntals, cavallets, bastides i altres construccions.

- Ordenança fiscal reguladora de la taxa  per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa

- Ordenança fiscal que regula la taxa  per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terreny d'ús públic i indústries del carrer i rodatge cinematogràfic.

- Epígraf 2 de l'Ordenança reguladora de la taxa per a les entrades de vehicles a traves de les voravies i les reserves de la via publica per a aparcament exclusiu, prohibició d'estacionament i carrega o descarrega de mercaderies de qualsevol classe.

S'exposen al públic durant trenta dies hàbils els corresponents expedients. Dins aquest termini les persones interessades poden examinar-los i presentar les reclamacions que estimin oportunes. En el cas que no se'n presentin s'entendran definitivament adoptat els acords i es publicaran els texts íntegres de les ordenances.

            

Sant Llorenç des Cardassar, 16 de març de 2021

El batle

Mateu Puigròs Sureda