Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 52106
Extracte de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a clubs esportius locals 2021 per accions fetes durant el 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió ordinària celebrada dia 25 de febrer de 2021, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a clubs esportius locals 2021, per accions fetes durant el 2020.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, del 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

Inca, 8 de març de 2021

El batle ​​​​​​​Virgilio Moreno Sarrió

​​​​​​​

CONVOCATÒRIA PER L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, PER A CLUBS ESPORTIUS LOCALS 2021

Extracte de l'acord de 25 de febrer de 2021, del ple de l'Ajuntament d'Inca, pel qual es convoquen subvencions, mitjançant el procediment de concurrència  competitiva,  per a clubs esportius locals, sense finalitat de lucre, per accions fetes durant el 2020.

BDNS: 551853

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/551853

El text íntegre de la convocatòria i els models normalitzats de sol·licitud i justificació de les subvencions es pot trobar a l'enllaç https://incaciutat.com/tramits/subvencions

PROGRAMA A.

1. Finalitat de la convocatòria.

L'objecte d'aquesta convocatòria és la regulació de la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, a les entitats esportives locals (clubs), sense finalitat de lucre i que tenen la finalitat de fomentar la pràctica esportiva entre tots els grups d'edat possibles.

La finalitat d'aquestes subvencions és ajudar a fer front a part de les despeses del 2020 inherents al desenvolupament de les activitats esportives.

2. Beneficiaris i requisits.

Poden acollir-se a aquesta convocatòria qui compleixi els següents requisits:

Els clubs i entitats o associacions esportives, sense ànim de lucre, que estiguin administrativament i legalment constituïts i degudament inscrits al Registre de Clubs i Associacions Esportives de la CAIB  i al registre municipal d'entitats jurídiques ciutadanes de l'Ajuntament d'Inca que desenvolupin la seva activitat a Inca  amb la seva seu social, o delegació permanent al terme municipal d'Inca i aquelles que, sense tenir el seu domicili en el terme municipal d'Inca, duguin a terme les seves activitats en el terme o en resultin beneficiaris de les mateixes els ciutadans d'Inca.

Per obtenir la condició de beneficiaris/àries de les subvencions els sol·licitants han de complir els requisits i les condicions que es relacionen a continuació.

Requisits generals:

• No haver sol·licitat o rebuda subvenció de l'Ajuntament d'Inca per la mateixa actuació o projecte.

• Haver justificat les subvencions concedides en exercicis anteriors.

• Estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Inca i no trobar-se sotmeses a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.

• No incórrer en cap supòsit contemplat a l'art. 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

• Complir amb totes les condicions per a ser beneficiari previstes a l'article 6è de l'Ordenança General Reguladora  de la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca.

Requisits tècnics:

• Acreditar una antiguitat mínima de dos anys , desenvolupant  la seva activitat esportiva de manera «continuada» durant aquest temps, al municipi d'Inca.

Resten exclosos expressament d'aquesta convocatòria:

• Les entitats esportives (clubs) que rebin una subvenció directa nominativa i que el seu conveni regulador especifiqui la impossibilitat d'acollir-se a les convocatòries de subvencions durant la vigència d'aquest.

• Les entitats esportives en les quals concorre alguna de les prohibicions establertes a l'article 8, apartat 2n de l'Ordenança General Reguladora  de la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca.

• Les societats anònimes esportives (SAD).

• Els clubs sancionats o condemnats mitjançant resolució administrativa o sentència judicial, per exercir o tolerar pràctiques laborals considerades discriminatòries per raó de sexe o de gènere.

3. Bases reguladores.

Les bases específiques reguladores de la present convocatòria són les aprovades pel Ple municipal de 29 d'octubre de 2020. En tot allò no previst a les bases i en aquesta convocatòria, serà d'aplicació el que s'estableix a l'Ordenança general de subvencions de l'Ajuntament i a la resta de normativa aplicable.

4. Crèdit i partida pressupostària

La dotació pressupostària total per a la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament de les activitats ordinàries és de 34.000,00 €.

Aquesta subvenció anirà amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2021/000/34100/4830001/01.

Aquests ajuts són compatibles amb altres ajuts destinats a la mateixa actuació, però, en qualsevol cas, conjuntament amb els altres ajuts, les quantitats atorgades no podran excedir el cost total de l'actuació.

L'import de la subvenció, juntament amb el de les subvencions concedides per a la mateixa finalitat per altres entitats públiques o privades, no pot ultrapassar el cost de l'activitat.

5. Termini  de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà quinze (15) dies hàbils després de la data de publicació de l'extracte de la convocatòria al BOIB. Les sol·licituds hauran d'incloure tots els documents relacionats en l'apartat 1 de la base 6. Qualsevol sol·licitud presentada fora d'aquest termini no serà admesa a tràmit.

El termini d'execució de les accions estarà comprès entre l'1 de gener el 31 de desembre de 2020.

El termini de justificació de la subvenció concedida serà de vint dies hàbils des de l'acord de la concessió definitiva.

6. Informació i assessorament

Us podeu adreçar al servei d'Esports a l'adreça de correu electrònic serveidesports@ajinca.net o bé a les oficines del servei d'Esports, ubicades a les Piscines Municipals d'Inca-Catalina Corró Llorente, carrer de Gabriel Alomar, 3, telèfon 971 504 216.