Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 50667
Provisió dels càrrecs de Jutge o Jutgessa de Pau de Lloret de Vistalegre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 5 del Reglament del Consell General del Poder Judicial núm. 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, s'anuncia convocatòria pública per a les provisions dels càrrecs de JUTGE O JUTGESA DE PAU d'aquest municipi.

Les condicions de capacitat exigibles per optar a l'elecció d'aquests càrrecs són les següents:

- Ser espanyol, major d'edat.

- No estar impedit físicament o psíquicament per exercir les funcions judicials.

- No haver estat condemnat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut la rehabilitació.

- No haver estat processat o inculpat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut l'absolució o s'ha dictat la interlocutòria de sobreseïment.

- Gaudir de l'exercici ple dels drets civils.

- Residir en aquest terme municipal.

- No podran pertànyer a partits polítics o sindicats, o tenir ocupació al servei dels mateixos i els estaran prohibides les activitats compreses a l'article 395 de la Llei Orgànica del Poder Judicial.

Les persones interessades que compleixin els requisits esmentat poden presentar les seves sol·licituds al Registre General de l'Ajuntament durant el termini de QUINZE DIES comptats a partir de l'endemà que es publiqui aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Juntament amb la sol·licitud els candidats han de presentar un currículum vitae amb els detall més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

 

Lloret de Vistalegre, 16  de març de 2021

El batle

Antoni Bennasar Pol