Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 47281
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 3 de febrer de 2020, per la qual s’aprova, mitjançant el procediment anticipat de despesa, la convocatòria, per a l’any 2020, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 4 de febrer del 2020 es va publicar al BOIB núm. 15 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 3 de febrer de 2020, per la qual s'aprova, mitjançant el procediment anticipat de despesa, la convocatòria, per a l'any 2020, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques.

D'acord amb el que preveu l'apartat segon de la resolució esmentada, es destinava un crèdit inicial per aquestes ajudes per un import de 419.452,00 €, si bé la convocatòria va quedar subjecta a la condició suspensiva de l'existència de crèdit adequat i suficient per finançar el compliment de les obligacions generades als pressupostos del FOGAIBA de l'any 2021.

Atès que aquesta línia d'ajudes està en procés de tramitació i que la demanda d'ajudes ha estat superior a la que es preveia inicialment i atesa la disponibilitat pressupostària, es fa necessari incrementar la dotació econòmica prevista inicialment.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en un milió tres-cents noranta-cinc mil vuit-cents vuitanta-cinc euros amb cinquanta-vuit cèntims (1.395.885,58 €) el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 3 de febrer de 2020, per la qual s'aprova, mitjançant el procediment anticipat de despesa, la convocatòria, per a l'any 2020, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques, publicada al BOIB núm. 15, de 4 de febrer de 2020, de manera que queda destinat un crèdit final per a aquesta convocatòria d'ajudes d'un milió vuit-cents quinze mil tres-cents trenta-set euros amb cinquanta-vuit cèntims (1.815.337,58 €), a càrrec del pressupost del FOGAIBA de l'any 2021.

Les ajudes esmentades les cofinançaran en un 41,00% el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en un 4,10% el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) i en un 54,90% la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

Segon

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 10 de març de 2021

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño