Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 47265
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 21 de maig de 2020 per la qual es convoquen, per a l’any 2020, subvencions per a la cooperació entre agents per crear i desenvolupar cadenes curtes de comercialització amb venda domiciliària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 23 de maig del 2020 es va publicar al BOIB núm. 91 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 21 de maig de 2020 per la qual es convoquen, per a l'any 2020, subvencions per a la cooperació entre agents per crear i desenvolupar cadenes curtes de comercialització amb venda domiciliària.

Aquesta convocatòria es va dotar amb la quantitat de 250.000,00 € amb càrrec als pressupostos del FOGAIBA de l'any 2020 i amb possibilitat d'incrementar-ne els crèdits que es puguin destinar a aquesta finalitat.

Atès que aquesta línia d'ajudes està en procés de tramitació i que la demanda d'ajudes ha estat superior a la que es preveia inicialment i atesa la disponibilitat pressupostària, es fa necessari incrementar la dotació econòmica prevista inicialment.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en 100.000,00 € el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 21 de maig de 2020 per la qual es convoquen, per a l'any 2020, subvencions per a la cooperació entre agents per crear i desenvolupar cadenes curtes de comercialització amb venda domiciliària, publicada al BOIB núm. 91, de 23 de maig de 2020, de manera que queda destinat un crèdit final per a aquesta convocatòria d'ajudes de tres-cents cinquanta mil euros (350.000,00 €).

Aquestes subvencions les finançarà la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb fons de l'impost de turisme sostenible, d'acord amb el que preveu l'article 19 de la Llei 2/2016, de 30 de març, de l'impost sobre estades turístiques a les Illes Balears i de mesures d'impuls del turisme sostenible.

Segon

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears

  

Palma, 10 de març de 2021

La presidenta del FOGAIBA

María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño