Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 44006
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 de març de 2021 de suplències de la direcció de l’Institut Balear de la Dona

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, determina la composició del Govern i estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El Decret 9/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, nomena la senyora Mercedes Garrido Rodríguez consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, adscriu l'Institut Balear de la Dona a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

L'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha d'actuar conforme al principi constitucional d'eficàcia i, per tant, és necessari establir el règim de suplències de la persona que ocupi la direcció de l'Institut Balear de la Dona, d'acord amb el principi esmentat i el que disposen els articles 32 i 33 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sobre el règim de suplències dels òrgans directius.

D'acord amb el que disposa l'article 33.1.a) de la Llei 3/2003, de 26 de març, abans esmentada, als secretaris generals, directors generals i altres òrgans directius, els ha de suplir l'òrgan directiu que determini el conseller.

D'acord amb el que s'ha dit anteriorment, correspon a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat disposar el règim de suplències de la persona que ocupi la direcció de l'Institut Balear de la Dona.

En conseqüència, dict la següent

Resolució

1. Disposar que, en el cas de vacant, absència o malaltia de la persona que ocupi la direcció de l'Institut Balear de la Dona, l'han de suplir, per aquest ordre:

- La directora general de la Direcció General de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat.

- El secretari general de la Conselleria de consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

2. Disposar que aquesta Resolució esdevengui efectiva des del dia en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 de març de 2021

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez