Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 37643
Resolució informativa del president del Comitè d’Experts per a la Transició Energètica i el Canvi Climàtic de les Illes Balears per la qual s’informa de la constitució del Comitè i dels membres que en formen part

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. En data 17 de desembre de 2020, el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius va nomenar Pau de Vilchez Moragues com a president del Comitè d'Experts per a la Transició Energètica i el Canvi Climàtic, d'acord amb la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica.

  2. En data 22 de desembre de 2020, el president del Comitè d'Experts per a la Transició Energètica i el Canvi Climàtic va nomenar-ne els set vocals restants, d'acord amb l'article 7.2.b) de la Llei 10/2019. Els vocals són: Ana Aranzazu Digón Elsden, Gabriel Jordà Sánchez, Iván Murray Mas, Núria Marbà Mordalba, Ramon Pujol Nadal, Sarah Catherine Oppenheimer i Aitor Urresti González.

  1. En data 12 de gener de 2021, ha tingut lloc la primera sessió del Comitè, en la qual s'ha constituït.

Fonaments de dret

  1. La secció 3a, d'òrgans col·legiats de les diferents administracions públiques, del capítol II, sobre els òrgans de les administracions públiques, del títol preliminar, sobre disposicions generals, principis d'actuació i funcionament del sector públic, de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, estableix la normativa que ha de regular els òrgans col·legiats.

  2. El capítol V, d'òrgans col·legiats, del títol II, de l'organització de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix disposicions complementàries a la norma estatal.

  3. La Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica, crea el Comitè d'Experts per a la Transició Energètica i el Canvi Climàtic, i estableix en l'article 7 com s'ha d'establir la composició del Comitè d'Experts per a la Transició Energètica i el Canvi Climàtic.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a títol informatiu, que en data 12 de gener de 2021 es va constituir el Comitè d'Experts per a la Transició Energètica i el Canvi Climàtic de les Illes Balears, establert en l'article 7 de la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica, se'n va nomenar el president, Pau de Vilchez Moragues, i se'n varen nomenar els vocals, Ana Aranzazu Digón Elsden, Gabriel Jordà Sánchez, Iván Murray Mas, Núria Marbà Mordalba, Ramon Pujol Nadal, Sarah Catherine Oppenheimer i Aitor Urresti González.

 

Palma, 8 de març de 2021

El president del Comitè Pau de Vilchez Moragues