Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 36886
Decret de correcció d'errades de la publicació de la convocatòria i les bases reguladores de la concessió de subvencions pel foment de la Participació Ciutadana i la Digitalització i sufragi de despeses corrents de l'exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

1. En data de 2 de març de 2021 la Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria i les bases reguladores de la concessió de subvencions pel foment de la Participació Ciutadana i la Digitalització i sufragi de despeses corrents de l'exercici 2021.

2. En data de 6 de març de 2021, es va publicar la convocatòria i les bases reguladores al BOIB núm. 32.3. S'ha detectat un error material a la publicació al BOIB, per la qual cosa s'ha d'esmenar.

Fonaments de dret

1. L'article 19.1 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sestableix que, en cas de que es publiqui un document amb errades u omisions que alterin o modifiquin el seu contingut, o puguin generar dubtes respescte el mateix, hauran de ser reproduïts, de tot o en part, amb les correccions pertinents.

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques preveu que les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, aquesta Tinença de Batlia disposa la següent:

RESOLUCIÓ

1. Modificar el títol de la publicació de la convocatòria i les bases reguladores de la concessió de subvencions pel foment de la Participació Ciutadana i la Digitalització i sufragi de despeses corrents de l'exercici 2021 (BOIB núm. 32, de 6 de març de 2021), en el següent sentit:

On diu:

Bases generals reguladores de les subvencions per a activitats culturals a les empreses, entitats, associacions i particulars del municipi de Calvià.

Ha de dir:

Convocatòria i bases reguladores de la concessió de subvencions pel foment de la Participació Ciutadana i la digitalització i sufragi de despeses corrents de l'exercici 2021.

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB.

 

Calvià, 8 de març de 2021

El tinent de batle de Participació Ciutadana, Medi Ambient, Transició Ecològica i Memòria Democràtica

Rafel Sedano Porcel