Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 36313
Anunci informació pública del «Proyecto de ejecución canalización de interconexión de las redes de abastecimiento urb. Coves Noves - urb. Punta Grossa TM Es Mercadal»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Alcaldia, mitjançant decret núm. 235, de 4 de març de 2021, resolgué:

Primer.- APROVAR INICIALMENT el «PROYECTO DE EJECUCIÓN CANALIZACIÓN DE INTERCONEXIÓN DE LAS REDES DE ABASTECIMIENTO URB. COVES NOVES-URB PUNTA GROSSA TM ES MERCADAL», redactat per l'enginyer industrial Sr. Javier Genestar Marquès, signat digitalment el 17 de febrer de 2021, a les 14:04:32 h, amb entrada al registre electrònic de l'Ajuntament el mateix 17 de febrer de 2021, amb el núm. GE/000707/2021, en el benentès que si durant el periode d'informació pública no es presentessin al·legacions quedarà definitivament aprovat sense necessitat de posterior acord, amb les següents CONDICIONS:

1ª En un termini de 5 dies hàbils des de la notificació d'aquesta resolució, la concessionària del Serveis d'Aigües des Mercadal haurà de presentar la certificació de final d'obra del projecte Canalització d'interconnexió dels pous municipals de Sa Grava de Binifabini i els

futurs pous de Son Ládico” amb tota la documentació de qualitat de materials, assajos, as built, reportatge fotogràfic.

2ª En un termini de 10 dies hàbils des de la notificació d'aquesta resolució, la concessionària del Servei d'Aigües des Mercadal ha de fer l'estudi de transmissibilitat hidràulica del pou 3 per poder tramitar la modificació de la concessió CAS 580 atorgada en 2014 dels cabals instantanis i volum anual màxims, aquesta tramitació la de fer la concessionària atès article 5 del Plec de prescripcions tècniques i administratives. En el cas de no complir amb aquest termini, l'Ajuntament podrà no aprovar la posada en funcionament d'aquest projecte.

3ª En un termini de 20 dies hàbils des la notificació d'aquesta resolució, la concessionària Servei d'Aigües de Mercadal ha d'haver preparat la sol·licitud de la modificació de la concessió d'aigües subterrànies ampliant els cabals instantanis i volums màxims. En el cas de no complir amb aquest termini, l'Ajuntament podrà no aprovar la posada en funcionament d'aquest projecte.

4ª Abans de començar l'obra, s'ha de presentar la designació del Director d'obres així com el contracte pel tractament de residus generats.

5ª Durant l'obra s'haurà d'emetre un informe d'avanç de les tasques realitzades i qualsevol modificació del projecte ha d'estar aprovada per Sanitat i els serveis tècnics de l'ajuntament.

6ª A la finalització de l'obra s'han de presentar:

- Tots els assajos de pressió i estanquitat de la instal·lació d'aigua potable així com el certificats de qualitat dels materials i de compliment amb la normativa d'aigua de consum humà.

- Documentació justificativa del tractament de residus.

- Documents de garanties dels elements posats

- As built.

7ª S'hauran de complir les condicions de l'informe sanitari del projecte emès pels serveis tècnics de la la Direcció General de Salut Pública i Participació del GOIB el 5 de febrer de 2021 d'acord amb l'establert a l'article 13.1 del Reial Decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s'aproven els criteris sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum humà i al punt 2.5 de l'annex 1 del Decret 53/2012, de 6 de juliol, sobre vigilància sanitària de les aigües de consum humà de les Illes Balears.

Segon.- Sotmetre el citat projecte al tràmit d'informació pública per un termini de QUINZE (15) DIES mitjançant la publicació d'anuncis al BOIB, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web municipal, per la presentació d'al·legacions.

Tercer.- NOTIFICAR la present resolució a ANTONIO GOMILA, S.A., concessionària del Servei d'Aigües des Mercadal.»

En compliment del previst a l'art. 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet el referit «PROYECTO DE EJECUCIÓN CANALIZACIÓN DE INTERCONEXIÓN DE LAS REDES DE ABASTECIMIENTO URB. COVES NOVES-URB PUNTA GROSSA TM ES MERCADAL», redactat per l'enginyer industrial Sr. Javier Genestar Marquès, a informació pública pel termini de QUINZE (15) DIES hàbils, a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Durant dit termini podrà ser examinat per hom en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels ciutadans a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça http://www.ajesmercadal.org/].

 

Es Mercadal, 5 de març de 2021

L'alcalde Francesc X. Ametller Pons