Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 36138
Extracte de la convocatòria de subvencions del Departament d'Innovació,Transparència, Participació, i Transports destinades a associacions de voluntariat de l'illa d'Eivissa per a l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (551964)

De conformitat amb allò establert als articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de les bases reguladores i la convocatòria de les ajudes a associacions de voluntariat de l'illa d'Eivissa per a l'any 2021.

Primer- Beneficiaris

Es poden acollir a aquestes ajudes les associacions, sense ànim de lucre, que duguin a terme actuacions per a la realització d'activitats i per a la col·laboració en activitats que promoguin la participació ciutadana a l'illa d'Eivissa, el foment i la promoció de la solidaritat, el civisme, la prevenció de conflictes, la defensa de la igualtat, la integració o el foment d'una illa sostenible. Així mateix, són subvencionables les despeses de funcionament i manteniment de les associacions i gestoria.

Segon- Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és el foment del voluntariat i l'associacionisme a l'illa d'Eivissa, així com l'ajuda al funcionament i al manteniment de les associacions que compleixin els requisits establerts a les presents bases.

Tercer- Quantia

L'import global del crèdit disponible per distribuir entre les entitats beneficiàries de la subvenció és de 30.000 € a càrrec de la partida pressupostària 9240 48900.

Quart - Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de la presentació de les sol·licituds és de quinze dies hàbils, comptadors a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOIB.

 

Eivissa, 8 de març de 2021

El cap de Servei de Transports Antonio Montero Guasch