Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 35418
Decret pel qual es deleguen funcions de la interventora general en les interventores delegades del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, en data 4 de març de 2021, ha dictat el següent decret:

“DECRET DE DELEGACIÓ EN LES INTERVENTORES DELEGADES DEL CONSELL DE MALLORCA DE LES ACTUACIONS DE CONTROL INTERN, DE L'ACTIVITAT ECONÒMICO FINANCERA DEL CONSELL INSULAR DE MALLORCA I LA SEVA ADMINISTRACIÓ INSTITUCIONAL

Mitjançant el Decret de la Presidència de dia 24 de febrer de 2021 (BOIB núm.28 de 27 de febrer) pel qual es determinen les funcions i estructura de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca,  es troben distribuïdes entre la Intervenció General, la Intervenció Adjunta i les Intervencions Delegades les funcions reservades de control intern de l'activitat econòmic financera del Consell Insular de Mallorca i dels ens que formen el sector públic insular.

Vist el Decret de la Presidència del Consell de Mallorca de dia 8 de juliol de 2019 (BOIB núm. 92 de 9 de juliol de 2019) pel qual es resol crear els departaments en què ha quedat estructurat el Consell de Mallorca, i el Decret de data 12 de juliol de 2019 (BOIB núm. 96 de dia 13 de juliol de 2019), on estructuren internament els departaments que integren el Govern del Consell de Mallorca.

La interventora general, el dia 2 de març de 2021, ha fet la proposta de delegació en base a l'article 15 del RD 128/2018, que permet que les funcions reservades a la Intervenció General puguin ser encomanades per aquesta, prèvia autorització de la presidenta, als llocs de col·laboració immediata i auxili, que les exerciran sota la dependència funcional i jeràrquica del titular de la Intervenció General.

Per tot això,

DECRET

1. Autoritzar la delegació a favor de  la Sra. Francisca Horrach Arrom, interventora delegada del Consell de Mallorca (Intervenció Delegada Llar d'Infants) la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera, llevat de les despeses de personal i dels actes que donin lloc al reconeixement de drets, dels Departaments i ens dependents del Consell de Mallorca següents,

Departament d'Hisenda i Funció Pública

Departament de Mobilitat i Infraestructures

Departament de Territori

Departament de Presidència

Agencia de Protecció de la Legalitat Urbanística

Consorci Serra de Tramuntana

2. Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Catalina Rotger Fullana, interventora delegada del Consell de Mallorca (Intervenció Delegada de la Misericòrdia), la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera, llevat de les despeses de personal i dels actes que donin lloc al reconeixement de drets, dels Departaments i ens dependents del Consell de Mallorca següents:

Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient

Departament de Turisme i Esports

Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística

Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

Institut de l'Esport Hípic

Consorci del Museu Marítim de Mallorca

3. Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Francisca Martorell Pujadas, interventora delegada del Consell de Mallorca (Intervenció Delegada de l'IMAS), la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, llevat de les despeses de personal.

4. Deixar sense efecte la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de dia 19 de juliol de 2019.

5. Corresponen a la Intervenció General les funcions assenyalades en el Decret de la Presidència de 24 de febrer de 2021, pel qual es determinen les funcions i estructura de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca, i totes aquelles funcions no delegades.

6. Aquest Decret entra en vigor el dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 8 de març de 2021

La presidenta

Catalina Cladera Crespí