Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DEMARCACIÓ DE COSTES A LES ILLES BALEARS

Núm. 35329
Anunci d'incoació de l'expedient d'estebliment d'una ribera de mar, en Es Canar, en el tram comprés entre el vertex 981 i un punt intermedi entre els vèrtex 990-991 de la partió dels béns de domini públic marítim-terrestre aprovat per O.M. de 12 de febrer de 2010, en el terme municipal de Santa Eulària des Riu, illa d'Eivissa (Illes Balears) Ref.DES01/97/07/0046-DES04/03

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Demarcació de Costas a Illes Balears, prèvia autorització de la Direcció General de la Costa i de la Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, amb data 12 de noviembre de 2020, ha dictat providència d'incoació de l'expedient de establiment d'una ribera de mar, en Es Canar, en el tram comprès entre el vèrtex 981 i un punt intermedi entre els vèrtexs 990-991 de la partió dels béns de domini public maritim-terrestre aprovat per O.M.. de 12 de febrer de 2010en el terme municipal de Santa Eulària des Riu, illa d'Eivissa (Illes Balears), d'acord amb el que s'estableix en l'article 12 de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costas. 

En compliment del que es preveu la Disposició addiccional cinquena del Reial Decret 876/2014,  de 10 d'octubre, aquesta Demarcació procedeix a realitzar la INCOACIO I INFORMACIÓ PUBLICA I OFICIAL de l'expedient de partió, durant el termini d'UN MES, a fi que qualsevol interessat pugui comparèixer en aquest, examinar els planols de delimitació provisional del domini públic i de les servituds i formular les al·legacions que consideri oportunes. 

Es fa pública, igualment, la suspensió d'atorgament de concessions i autoritzacions en el domini públic marítim-terrestre i en la seva zona de servitud de protecció, fins a la resolució de l'expedient de partió, que portarà implícita l'aixecament d'aquesta suspensió. 

L'expedient de partió que inclou els planols amb la delimitació provisional, estarà a la disposició dels interessats en la Subdirecció General de Domini Públic Marítim-Terrestre de la Direcció General de la Costa i de la Mar (Plaza San Juan de la Cruz s/n, 28071-Madrid), sol·licitant cita prèvia al correu Bzn-sgdpmt@miteco.es i una còpia de l'expedient podrà ser examinada en les dependències de la Demarcació de Costes en Illes Balears, situada al carrer Felicià Fuster núm. 7, Edifici de l'Administració Perifèrica, prèvia sol·licitud de cita prèvia al correu Bzn-dcbalears.es. Els planols amb la delimitació proposada també podran ser consultats, a l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu.  

 

Palma, 3 de març de 2021

La cap de la Demarcació de Costes en Illes Balears Almudena Domínguez Garcés