Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 35294
Aprovació definitiva de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora del preu públic per l'ús de les instal·lacions esportives municipals de Mancor de la Vall

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer.- Una vegada transcorregut el termini d'exposició pública de l'acord adoptat pel Ple municipal en sessió extraordinària de data 9 de novembre de 2020, d'aprovació provisional de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora del preu públic per a la utilització de les instal·lacions esportives de Mancor de la Vall, s''eleva a definitiu l'esmentat acord conforme al que disposa l'article 17.3 del RD legislatiu 2/2004, de 5 d'abril pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals.

Segon.- El text refós complet de l'ordenança s'insereix a continuació, conforme a l'establert en l'Art. 17.4 del mateix text legal:

Ordenança fiscal reguladora del preu public per a la utilització de les instal·lacions esportives de Mancor de la Vall.

Article 1er.- Concepte.

De conformitat amb el que disposa l'article 41 del RDL 2/2004, de 5 de març, Text Refós de la Llei d'Hisendes Locals, l'Ajuntament de Mancor de la Vall estableix el preu públic per a la utilització de les instal·lacions del poliesportiu municipal (pavelló, pista tennis, piscina)

Article 2n.- Obligats al pagament.

Estaran obligats al pagament del preu públic regulat per aquesta ordenança les persones o entitats que utilitzin les instal·lacions esportives.

Article 3er.- Quantia.

1.- La quantia del preu públic regulat a la present ordenança fiscal queda fixada en el quadre de tarifes següent:

Instal·lacions

Sense Llum

Amb Llum

1. Pavelló

 

 

A) Pista de bàsquet

35,00

45,00

B) Pista de tennis

10,00

15,00

C) Pista de futbol sala

35,00

45,00

D) Abonament 5 partits pavelló cobert

150,00

190,00

2. Pista de tennis descoberta

10,00

15,00

3. Piscina municipal

 

 

A) Per a residents Abonament individual per majors de 18 anys (juny/setembre)

20,00

-

B) Per a residents Abonament individual per menors de 18 anys (juny/setembre)

10,00

-

C) Residents: quota per dia bany majors de 18 anys

2,00

-

D) No residents: quota per dia bany majors de 18 anys

4,00

-

E) No residents: quota per dia bany menors de 18 anys

2,00

-

E) Residents: quota per dia bany menor de 18 anys

1,00

-

F) Menors de 3 anys

0,00

-

2.- L'Ajuntament lliurarà als abonats un carnet, personal i intransferible, que haurà de ser exhibit a requeriment dels encarregats de les instal·lacions municipals.

Article 4t.- Gestió.

1.- L'obligació de pagar el preu públic regulat en la present ordenança neix amb la prestació del servei o realització de l'activitat esportiva.

2.- Els interessats en reservar amb antelació les instal·lacions regulades en la present ordenança, en el moment de la reserva, hauran de pagar l'import total de la tarifa corresponent a les hores reservades.

3.- Feta la reserva de qualsevol instal·lació esportiva, si no se'n fes ús de la mateixa per causa de l'interessat, no procedirà a la devolució dels imports pagats, corresponents a les hores reservades.

Si per causes alienes a la voluntat de l'interessat i de l'Ajuntament, no es pogués fer ús de les instal·lacions, es tornarà la quantitat abonada, prèvia sol·licitud del subjecte passiu o es compensarà amb una nova reserva de les mateixes característiques.

4.- Els alumnes del Col·legi Públic Montaura i de l'Escola pública infantil podran utilitzar gratuïtament les instal·lacions a que es refereix la present Ordenança, en l'horari i dates que proposi el Centre i a tal efecte hauran de presentar amb un mes d'antelació, la programació d'activitats a desenvolupar cada trimestre natural, proposta que haurà d'obtenir l'aprovació de la Batlia o de la Regidoria d'Esports, per delegació d'aquella.

Els esportistes i equips federats de Mancor podran utilitzar gratuïtament les instal·lacions esportives necessàries per a la pràctica de la seva disciplina als efectes de facilitar els seus entrenaments.

Disposició final.- Entrada en vigor.

La present Ordenança fiscal, entrarà en vigor en el moment de la seva publicació íntegra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i serà d'aplicació a partir del dia següent, quedant en vigor fins que s'acordi la seva modificació o la seva derogació expressa.

Contra el present acord es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al de la publicació definitiva.

 

Mancor de la Vall, 11 de març de 2021

El batle

Guillem Villalonga Ramonell