Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS DE MILLORA AGRÀRIA I PESQUERA (SEMILLA)

Núm. 34916
Correcció d'un error detectat a la convocatòria en la versió en castellà publicada al BOIB núm. 32 de data 6 de març de 2021 , per la qual s’aproven les bases específiques de la convocatòria per crear un borsí de feina d’auxiliar administratiu (grup D)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la directora gerent de SEMILLA de 14 de gener  de 2021, es varen aprovar les bases específiques que havien de regir la convocatòria per crear  un borsí de feina  d'auxiliar administratiu (grup D).

2. A la versió en castellà de la convocatòria esmentada al punt precedent, concretament al punt 5.5.b de la mateixa resolució, s'establia de forma errònia respecte a la 5. Documentación mínima obligatoria a adjuntar con la solicitud, rellenada adecuadamente:” que s'ha d'aportar “b. Copia del título especificado en su punto 3.4 de las bases.”

3. El punt 3.4 abans esmentat no existeix a les bases, sent el punt de referencia correcte el 3.2.

4. Advertida l'errada material al punts 5.5.b a la versió en castellà de la convocatòria publicada al BOIB núm. 32 de data 6 de  març de 2021, per la qual s'aproven les bases específiques de la convocatòria per crear un borsí de feina d'auxiliar administratiu (grup D) , correspon corregir-la.

Fonaments de dret

1.  L'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això es dicta la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat a la Resolució en la versió castellana  de la directora gerent Serveis de Millora Agrària i Pesquera al BOIB núm. 32 de data 6 de març de 2021, per la qual s'aproven les bases específiques per a crear  borsí de feina  d'auxiliar administratiu (grup D) segons la forma que s'indica a continuació:

On diu:

“b. Copia del título especificado en su punto 3.4 de las bases.”

Ha de dir:

“b. Copia del título especificado en su punto 3.2 de las bases.”

2. Concedir un nou termini per a la presentación de les sol·licituds de deu dies  hàbils, comptadors de de l'endemà d'aquesta resolució.

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquestes bases, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

Palma, 8 de març de 2021

La directora gerent de SEMILLA

Georgina Brunet i Ródenas