Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 34767
Aprovació de l’Oferta Pública d’ocupació 2020 de l’Ajuntament de Santa Margalida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle, en data 4 de març de 2021 ha dictat la següent:

RESOLUCIÓ DE BATLIA

«Antecedents

1.- Atès que per aquest Ajuntament es va ordenar la incoació d'expedient per l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública de l'exercici 2021.

2.- Atès que el Ple en data 24 de novembre de 2020, va aprovar, juntament amb el Pressupost Municipal, la Plantilla de personal d'aquest Ajuntament per l'any 2021; i havent estat objecte de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 14 de 02/02/2021 i la seva correcció en el núm. 24 de 18/02/2021.

3.- Atès l'informe elaborat pel Departament de Secretaria i Intervenció, de data 12 de febrer de 2021, el qual conté entre altres conclusions «S'informa favorablement la proposta d'inclusió de places de Policia Local dins la OEP de 2021:

- Per taxa de reposició: 7 places.

- Per taxa d'estabilització de personal temporal o mitjançant la DT 4ª del TREBEP: 0 places.»

4.- Vist que, a la citada Plantilla i a l'informe de Secretaria i Intervenció, consten vacants i dotades pressupostàriament diverses places, la cobertura de les quals es considera necessària pel bon funcionament dels serveis municipals.

5.- D'acord amb el resultat assolit a la Mesa de Negociació celebrada en data 12/02/2021, relacionats amb l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública.

D'acord amb l'article 21.1 g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local i d'acord amb les competències que per llei se'm confereixen, RESOLC:

PRIMER.- Aprovar la següent Oferta d'Ocupació Pública per a l'exercici 2020:

1.- FUNCIONARIS

DENOMINACIÓ

PLACES

ESCALA

SUBESCALA

GRUP

SUBGRUP

CLASSE

TORN

FORMA ACCÉS

Policia Local

7

Adm. Especial

Serveis Especials

C

C1

Funcionari

Lliure

Concurs- Oposició

SEGON.- Publicar l'Oferta d'Ocupació Pública en la Seu electrònica d'aquest Ajuntament, en el seu tauler d'anuncis i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per a general coneixement i interposició dels recursos que, si escau, els interessats considerin oportú.

TERCER.- Convocar les places ofertades en execució de la present Oferta d'Ocupació Pública dins el termini improrrogable de tres anys a comptar des de la seva data de publicació.»

 

Santa Margalida, 4 de març de 2021

El batle Joan Monjo Estelrich