Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 23257
Modificació de la composició del Tribunal Avaluador del procediment selectiu per a l'accés com a personal funcionari de carrera de l'ajuntament d'Alcúdia, pel torn lliure, de dues places de tècnic d'administració general, mitjançant concurs oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de batlia núm. 423/2021 de data 3 de març de 2021, s'ha procedit a la modificació de la composició del Tribunal Avaluador del procediment selectiu per a l'accés com a personal funcionari de carrera de l'ajuntament d'Alcúdia, pel torn lliure, de dues places de tècnic d'administració general, mitjançant concurs oposició, aprovades per Resolució núm. 1201/2020, d'1 de juliol (BOIB 122/2020, d'11 de juliol) i (BOIB 194/2020, de 12 de novembre). 

Atès que s'ha produït la renúncia d'un membre del Tribunal, per part del Consell Insular de Mallorca s'ha procedit a la substitució de dita persona i la designació d'un nou vocal titular. En la mesura que la modificació de la composició del Tribunal suposa la modificació d'una de les bases de la convocatòria, procedeix la publicació al BOIB de dita modificació, amb la nova composició del Tribunal, que figura a l'annex I. 

Cosa que fem pública als efectes oportuns, tot informant a les persones interessades que contra dit acte, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el BOIB de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació per silenci.

 

ANNEX I COMPOSICIÓ DEL TRIBUNAL AVALUADOR

 

Estarà formada pels següents membres:  

President: Miguel A. Dot Ramis. TAE-Lletrat de l'Ajuntament de Palma.

Suplent: Maria Lluïsa Ginard Nicolau. TAE-Lletrat de l'Ajuntament de Palma.

Vocal: Margalida Quetglas Ferragut. FHN-Interventora de l'Ajuntament de Santa Margalida.

Suplent: Caterina Crespí Serra. FHN-Interventora de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Vocal: Pau Ramis Ripoll. TAG-Recaptador del Consell Insular de Mallorca

Suplent: Antoni Crespi Serra,. FHN- Interventor de l'Ajuntament de Sant Llorenç.

Vocal: Maria Suau Juan. TAG de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Suplent: Antoni Ramis Ramos. Arquitecte de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Vocal-Secretari: Joan Seguí Serra. FHN- Secretari de l'Ajuntament d'Alcúdia

Suplent Vocal-Secretari: Francisca Mª Adrover Cànaves. FHN-, Secretària de l'ajuntament de Pollença

 

Alcúdia, 3 de març de 2021

La batlessa Bàrbara Rebassa Bisbal