Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SELVA

Núm. 23224
Resolució de Batlia per la qual s'aprova la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu de la convocatòria del del procés especial unificat del cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Selva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Núm. expedient: 118/2020

El batle que subscriu va dictar el 2 de març de 2021 el Decret de Batlia 33/2021, que conté el següent tenor literal:

Resolució de Batlia per la qual s'aprova la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu de la convocatòria del del procés especial unificat del cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Selva

Fets

1. Mitjançant la Resolució del director gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) de 6 de maig de 2019, s'aprovaren la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i el barem de mèrits i es designà el Tribunal Qualificador de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera (BOIB núm. 63, de 9 de maig de 2019).

2. El termini previst en la Resolució esmentada per presentar les sol·licituds per participar en el procés selectiu esmentat en el punt 1 va acabar el dia 30 de maig de 2019.

3. Mitjançant la Resolució del 14 de juny de 2019 (BOIB núm. 80, de 15 de juny), es varen aprovar les llistes provisionals de persones admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió, del procés especial esmentat.

4. Una vegada realitzades la fase de concurs i la fase d'oposició, l'EBAP va comunicar a l'Ajuntament (RGE19/2021) els aspirants que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques de l'Ajuntament de Selva.

Fonaments de dret

1. Les bases i convocatòria places estabilització places policia (BOIB núm. 63, de 9 de maig de 2019).

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer.-

Aprovar la relació definitiva dels aspirants que han superat el procés selectiu i acordar el seu nomenament com a personal funcionari de carrera en pràctiques de la categoria de policia local, conforme segueix:

DNI

Nom i llinatges

43**99** X

RAFAEL MORA NICOLAU

43**94** D

GABRIEL FONT PEREDA

Segon.-

Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis electrònic i al portal de transparència de l'Ajuntament de Selva (https://selva.sedelectronica.es/)

 

Tercer.-

De conformitat amb l'article 48 del Reial Decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament General d'Ingrés del Personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de Provisió de Llocs de treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració, els aspirants disposen d'un termini de 3 dies hàbils per prendre possessió, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

Selva, 3 de març de 2021

El batle

Joan Rotger Seguí