Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 18818
Anunci de l'Autoritat Portuària de Balears pel qual es publica la Resolució en relació al concurs públic per a l'atorgament d'una autorització d'ocupació temporal per a la “Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa (EM 770)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 24 de febrer de 2021, el Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears, va adoptar el següent acord:

Primer.- Declarar desert el concurs per a la “Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa (EM 770).

Segon.- Desestimar les al·legacions presentades pel Club Nàutic d'Eivissa

Tercer.- Reclamar novament, en aquest cas, la competència per a licitar el concurs públic de “Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa (EM 770)”.

Quart.- Procedir novament a la licitació del concurs d'acord amb els plecs que es van aprovar en el Consell  d'Administració de data 28 d'octubre de 2020, per al concurs públic de “Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa (EM 770)” per a, seguidament, en aplicació del que s'estableix en l'article 79 del TRLPEMM, procedir a la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma, així com fent ús de la delegació del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de data 22 de gener de 1993, procedir a la resolució del concurs, previ informe de la Comissió i l'atorgament de l'autorització d'ocupació de domini públic.

Cinquè.- Publicar en la web de l'Autoritat Portuària de Balears la llista d'embarcacions de l'any 2020 i la informació laboral dels treballadors que poguessin quedar afectats per la subrogació en cas que s'establís.

Sisè.- Notificar aquesta resolució al licitador Club Nàutic d'Eivissa.

ANUNCI CONCURS PÚBLIC

1. Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears. Número d'expedient: E.M.-770

2. Objecte del concurs: l'objecte d'aquest concurs és l'elecció de la solució més avantatjosa per a l'atorgament d'una autorització d'ocupació temporal per a la gestió i explotació d'aquesta zona de domini públic portuari, situada en el Port d'Eivissa, amb una superfície total de 31.545,40 m² . Aquesta superfície es correspon amb 24.832,20 m² de mirall d'aigua i la resta, 6.713,20 m², amb superfícies en terra.

3. Termini: En qualsevol cas el termini màxim de l'autorització des del seu atorgament no podrà ser superior a tres (3) anys, i en tot cas la seva extinció estarà condicionada de conformitat amb el que s'estableix en la Clàusula 5a del Plec de Bases que regeix l'explotació de l'autorització.

4. Tramitació: Ordinària, Procediment: Obert, Forma: Concurs Públic.

5. Taxes:

- Taxa d'Ocupació: Tres-cents dotze mil tres-cents noranta-cinc euros i noranta-nou cèntims (312.395,99 €). (Aquesta quantitat no inclou l'I.V. A.).

-Taxa d'Activitat:

-Taxa d'activitat de l'autoritzat: serà la base imposable el volum de negoci i el tipus de gravamen d' aplicació del 4%. Aquesta quantitat no inclou l'IVA.

- Taxa d'activitat dels espais d'hostaleria:serà la base imposable el seu volum de negoci i el tipus de gravamen d'aplicació el 2%.

6. Garanties. Provisionals:

-Fiança provisional d'explotació per import de cent cinquanta mil euros (150.000€)

-Fiança provisional del 2% de l'import del Pressupost d'Execució per Contracta del Projecte Bàsic (és a dir, del 2% del Pressupost d'Inversió del Projecte Bàsic, afectat de l'Impost sobre el Valor Afegit).

Definitives:

D'explotació igual a l'import anual corresponent de la totalitat de les taxes d'ocupació i d'activitat,  i una garantia complementària igual a l'import de la millora de totes dues taxes ofertes per l'esmentat titular de la concessió.

D'inversió: Una vegada triada la solució més avantatjosa i abans de l'atorgament de l'autorització, l'adjudicatari haurà de constituir una “garantia addicional per inversions” l'import de les quals garantirà que les garanties constituïdes en relació a les inversions proposades cobreixen el 100% del pressupost d'execució per contracta del projecte bàsic presentat i ofertat.

7. Obtenció de documentació i informació.

Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Palma -Moll Vell, 5 (07012). Telèfon: 971 22 81 50, Fax: 971 72 69 48, Pàgina web: www.portsdebalears.com

8. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

Data límit de presentació: Vint (20) dies comptats a partir del següent al qual es publiqui l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (B.O.I.B.). a les catorze hores.

Lloc de presentació: Autoritat Portuària de Balears, en les oficines del Port de Palma, Moll Vell, núm. 5, 07012, Palma.

9. Obertura de les ofertes: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Moll Vell, núm. 5, 07012. Localitat: Palma. Data: El primer dia hàbil posterior al quart dia natural següent a la data de terminació del termini de la presentació d'ofertes. En el cas que fos dissabte, diumenge o festiu es traslladarà al dilluns o dia hàbil següent.

 

Palma, 26 de febrer de 2021

El president

 Francesc Antich Oliver

La secretaria i Assumptes Jurídics

 Mª Antonia Ginard Moll.