Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 18293
Decret de la presidenta del Consell Insular de Menorca núm. 72/2021 de 26 de febrer relatiu al nomenament de membres de les comissions informatives (exp. 0337-2021-1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de 22 de juliol de 2019 va aprovar la creació i la composició de les comissions informatives permanents; de Cultura, Benestar Social i Esports per una banda i per l'altra la d'Economia Territori i Serveis Generals.

En el mateix Ple es va aprovar així mateix la creació i la composició de la Comissió Informativa especial de Desplegament Estatutari i la Comissió Especial de Comptes; aquesta darrera i segons acord adoptat en aquest Ple estarà formada pels mateixos membres que integren la Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals, amb el mateix nombre de representants i amb idèntica estructura i representació dels grups polítics que formen la corporació.

Atès l'escrit de la portaveu del Grup PSOE Menorca (RE núm. 5073 de 26-2-2021) mitjançant el qual se sol·licita el canvi en el nomenament d'un dels representants del seu grup designats inicialment en les comissions informatives permanents;

D'acord amb el que estableix l'article 99 del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca, i en ús de les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent,

RESOLC:

Primer. Modificar a petició de la portaveu del Grup PSOE Menorca, el nomenament dels membres de les comissions informatives permanents, d'acord amb el detall que es transcriu a continuació:

- Comissió Informativa de Cultura, Benestar Social i Esports, nomenar la senyora Noemí Gomila Carretero, membre titular en substitució del senyor Miquel Company Pons.

- Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals, nomenar la senyora Noemí Gomila Carretero, membre titular en substitució del senyor Miquel Company Pons.

- Comissió especial de Comptes, nomenar la senyora Noemí Gomila Carretero, membre titular en substitució del senyor Miquel Company Pons.

- Comissió Informativa especial de Desplegament Estatutari, nomenar la senyora Noemí Gomila Carretero, membre titular en substitució del senyor Miquel Company Pons.

Segon. Notificar aquesta resolució als interessats i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que aquesta resolució tengui efecte des del dia que se signi.

Tercer. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui.

 

Maó,  26 de febrer de 2021

Per delegació de la presidenta, la secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)