Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 17242
Resolució del Director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears de 18 de febrer de 2021 per la qual se cita a termini les persones interessades en el Recurs contenciós adminsitratiu del Procediment Abreujat 454/2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. S'ha interposat un recurs contenciós administratiu (actuacions PO 454/2020, que es tramiten pel procediment ordinari davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma) pel qual s´impugna la denegació del "Plus de disponibilitat per a la medicalització del transport aeri sanitari" per resolució del Director gerent de la Gerències d'Atenció a Urgències 061 Balears, de 31 de maig de 2019, i contra les resolucions del mateix Director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears de data 10 i 29 de setembre de 2020 desestimant els recursos de reposició interposats per alguns recurrents.

2. De manera directa o indirecta, la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d'interessades en el procés.

Consideracions jurídiques

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 40 i els següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu en qüestió perquè puguin personar-se com a demandades davant el jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma en el termini de nou dies comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que, si s'hi personen fora del termini establit, se les considerarà com a part —però això no vol dir que s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s'hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 18 de febrer de 2021

El director gerent de la Gerència d´Atenció a Urgències 061 PD Consellera de salut (BOIB núm 119, 28 de setembre de 2017) Antonio Bellver Juliá