Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 17253
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 70/2021 de 26 de febrer relatiu a la delegació de la presidència del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic a l’illa de Menorca (exp. 0345-2021-2)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 7 i 11 dels estatuts del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l'Illa de Menorca, estableixen que la presidència correspon a la persona que exerceixi el càrrec de president/a del Consell Insular de Menorca, però que la podrà delegar en qualsevol dels membres del Consell Executiu.

Per coherència amb el sector de matèries que té encomanades el Departament d'Economia i Territori del Consell Insular, es considera convenient delegar la presidència del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l'Illa de Menorca en el conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori.

Per Decret de Presidència núm. 422/2019, de 9 de juliol (BOIB núm. 93 ext. de 10 de juliol de 2019), es va designar el senyor Miquel Company Pons conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori d'aquest Consell Insular.

Posteriorment i mitjançant Decret d'aquesta presidència núm. 431/2019 de 12 de juliol, vaig delegar la presidència del Consorci en el llavors conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori

Atès que, mitjançant Decret de presidència núm. 54/2021 de 12 de febrer, (BOIB núm. 19 de 13-2-2021), vaig cessar, a conseqüència de la seva renúncia a tots els càrrecs executius, el conseller executiu senyor Miquel Company Pons;

Atès que, mitjançant Decret de presidència núm. 69/2021 de data 26 de febrer he designat el senyor Josep Pastrana Huguet, conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori;

En ús de les facultats que em confereix l'ordenament jurídic vigent;

RESOLC:

Primer. Delegar la presidència del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l'Illa de Menorca en el conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori, senyor Josep Pastrana Huguet.

Segon. Notificar aquesta resolució a les persones interessades i publicar el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que tengui efectes des de la data en què s'hagi dictat.

 

Maó, 26 de febrer de 2021

Per delegació de la presidenta,  La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)