Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 15525
Resolució del director general d’Esports per la qual es disposa el cessament del secretari i el nomenament de la secretària del Tribunal Balear de l’Esport

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'esport de les Illes Balears, crea el Tribunal Balear de l'Esport com a l'òrgan suprem jurisdiccional esportiu en els àmbits electoral, competitiu i disciplinari a les Illes Balears, que, amb el suport material, de personal i pressupostari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, actua amb total autonomia i independència i decideix, en última instància en via administrativa, sobre les qüestions electorals, competitives i disciplinàries esportives de la seva competència.

La composició d'aquest Tribunal es regula a l'article 185.1 de l'esmentada Llei, que disposa que és integrat per nou membres i un secretari o una secretària amb veu i sense vot, tots llicenciats en dret i, preferentment, amb experiència en matèria esportiva.

L'apartat 2 de l'article 187 estableix que el secretari o la secretària del Tribunal Balear de l'Esport ha de ser designat o designada per la direcció general competent en matèria d'esports entre el personal de l'administració autonòmica i ha de ser llicenciat o llicenciada en dret.

El 26 de novembre de 2018, el director general d'esports va dictar resolució per la qual disposava el nomenament del secretari titular i suplent del Tribunal Balear de l'Esport (BOIB núm. 154 de 8 de desembre de 2018).

Atesa la renúncia presentada per l'actual secretari titular, Roger Blascos Gual, es fa necessari dur a terme el nomenament del nou secretari o secretària titular i suplent del Tribunal.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Disposar el cessament com a secretari titular i com a secretària suplent del Tribunal Balear de l'Esport, amb expressió de l'agraïment dels serveis prestats, de les persones següents:

- Titular: Roger Blascos Gual

- Suplent: Mar Colomar Guardiola

2. Nomenar com a secretària titular i com a secretari suplent del Tribunal Balear de l'Esport les persones següents:

- Titular: Mar Colomar Guardiola

- Suplent: Francisco José Villalonga Cañellas.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa administrativa.

Palma, 23 de febrer de 2021

El director general d'Esports Carles Gonyalons Sureda