Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 13394
Aprovació inicial del projecte d'urbanització del polígon 1-17-1-a de les NNSS de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 17 de febrer de 2021 s'ha aprovat inicialment per decret de Batlia el projecte d'urbanització del polígon 1-17-1-a de les NN.SS. de Manacor.

Als efectes de donar compliment al disposat a l'art. 71 en relació a l'art. 79.4 de la Llei 12/2017 d'Urbanisme de les Illes Balears , i a l'art. 200 del Reglament de la Llei 2/2014 es sotmet a informació pública en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per un termini d'un mes el projecte d'urbanització a que s'ha fet referència perquè es pugui examinar i presentar al·legacions.

El projecte d'urbanització podrà esser consultat a la pàgina web de l'ajuntament de Manacor ( www.manacor.org ) i de forma directa a les oficines municipals, Servei d'urbanisme i obres ubicat a la planta segona del claustre del Convent de Sant Vicenç Ferrer, a la plaça Convent de Manacor. La consulta presencial es podrà fer de dilluns a divendres ( a excepció si és festiu ) prèvia petició de cita per poder consultar-ho ( telefon 971849100, ext. 2224 ). Les al·legacions si és el cas s'han de presentar durant el mateix termini d'un mes d'informació pública i es poden presentar en la forma i llocs prevists a la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú

 

Manacor, 25 de febrer de 2021

La regidora delegada d'Urbanisme i Habitatge

Núria Hinojosa Abenza