Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 12284
Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia per la qual es modifica la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos per participar en el concurs de mèrits per a l’adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. La Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 va convocar un concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia (BOIB núm. 174, de 26 de novembre).

2. Per Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 12 de març de 2020 va ser aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos  i exclosos per participar en el concurs de mèrits convocat (BOIB núm. 105, de 9 de juny).

3. En data 29 de maig de 2020, la participant senyora Isabel Marina Oliver Karger va presentar escrit de renúncia al concurs. Per Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 3 de juny de 2020, va ser declarat conclús per desistiment el seu expedient.

4. En data 15 de juny de 2020, la senyora Joana Mª Quetglas Oliver va presentar un recurs d'alçada contra la Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 12 de març de 2020 per la qual es va aprovar la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos per participar en el concurs de mèrits convocat, per resultar exclosa de la llista definitiva d'aspirants.

5. Per Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de desembre de 2020, s'ha estimat el recurs d'alçada i s'ha resolt incloure la recurrent en la llista definitiva d'aspirants admesos.

D'acord amb l'anterior, dict la següent

Resolució

1. Incloure la senyora Joana Mª Quetglas Oliver, amb DNI ***6997**, en la llista definitiva d'aspirants admesos en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 (BOIB núm. 174, de 26 de novembre) que s'adjunta com a annex 1 d'aquesta resolució.

2. Excloure per renúncia la senyora Isabel Marina Oliver Karger, amb DNI ***1428**, de la participació en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 (BOIB núm. 174, de 26 de novembre) i incloure-la en la llista definitiva d'aspirants exclosos que s'adjunta com a annex 2 d'aquesta resolució.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que no exhaureix la via administrativa- les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant la consellera de Salut i Consum en el termini d'un mes, d'acord amb el que preveu l'article 114.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  

Palma, 24 de febrer de 2021

El director general

Atanasio García Pineda

 

 

ANNEX 1

S'afegeix a la llista definitiva d'aspirants admesos en el concurs de mèrits la participant següent:

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Quetglas

Oliver

Joana Maria

***6997**

  

ANNEX 2

S'afegeix a la llista definitiva d'aspirants exclosos en el concurs de mèrits la participant següent:

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

Causa d'exclusió

Oliver

Karger

Isabel Marina

***1428**

Renùncia