Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 12042
Resolució de Batlia de nomenament funcionaris en pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució Alcaldia per la qual s'aprova la relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu de la convocatòria d'estabilització del cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Sa Pobla

Fets

1. En data 10 de setembre de 2019, la Junta de Govern Local, acordà aprovar les bases i convocatòria per cobrir dues places de policia local, funcionari de carrera, mitjançant procediment extraordinari.

2. En data 17 de setembre de 2019 es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 127, de 17 de setembre de 2019) l'aprovació de les bases i convocatòria places estabilització places policia.

3. En data 5 d'octubre de 2019, es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2019) la correcció d'errada material convocatòria places de policia local.

4. En data 8 de febrer de 2021, s'aprovà la resolució definitiva del Tribunal amb el resultat final del procés selectiu, mitjançant la qual, s'exposà que els aspirants disposaven d'un termini de vint dies hàbils des de la data de l'esmentada publicació per presentar els documents pendents del compliment dels requisits que encara no s'havien acreditat i que exigeix la base desena (10ª) de les bases i convocatòria de les places d'estabilització de les places de policia, d'acord amb la base segona (2ª).

5. En data, 22 de febrer de 2021 es publicà la Resolució definitiva del Tribunal on s'acredita la documentació exigida a la base desena (10ª) de conformitat amb la base segona (2ª) per part dels aspirants que han superat el procés selectiu i s'acordà elevar aquesta resolució a l'Alcaldia i els aspirants ser nomenats com a personal funcionari en pràctiques.

Fonaments de dret

1. Les bases i convocatòria places estabilització places policia (BOIB núm. 127, de 17 de setembre de 2019).

Per tot això, dict la següent

Resolució

PRIMER.- Aprovar la relació definitiva dels aspirants que han superat el procés selectiu i acordar el seu nomenament com a personal funcionari de carrera en pràctiques de la categoria de policia local, conforme segueix:

POSICIÓ

DNI ASPIRANT

ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCES SELECTIU

****8182*

MIGUEL ANGEL SUTIL CAMPINS

****2454*

MARGARITA AMENGUAL SERRA

SEGON.- Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis electrònic i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament ( https://sapobla.eadministracio.cat )

(TRANSPARÈNCIA/1.INSTITUCIONAL/1.7.PERSONAL/1.7.2.OFERTAD'OCUPACIÓPÚBLICA/2019/PROCEDIMENT EXTRAORDINARI POLICIA SETEMBRE), als efectes oportuns.

TERCER.- De conformitat amb l'article 48 del Reial Decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament General d'Ingrés del Personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de Provisió de Llocs de treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració, els aspirants disposen d'un termini de 3 dies hàbils per prendre possessió, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recurs

Contra el present acord que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs  potestatiu de reposició, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs potestatiu de reposició no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de que vostè pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

  

Sa Pobla, 24 de febrer de 2021

El batle

Llorenç Gelabert Crespí