Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 11385
Extracte de la convocatòria de subvencions als titulars de llicències d'auto-taxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat, per a l'adquisició de nous vehicles adaptats (Base de dades nacional de subvencions núm. 550483)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de les bases es pot consultar en el BOIB d'aquest mateix dia.

OBJECTIU

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions a les persones titulars de llicències d'auto-taxi de l'Ajuntament de Pollença que tinguin adscrits un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (euro-taxis), per a l'adquisició de nous vehicles adaptats.

La finalitat de la subvenció és compensar l'esforç econòmic que ha de realitzar el titular de la llicència auto-taxi que tenen adscrit un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (euro-taxis) , en haver d'adscriure a la mateixa un automòbil accessible.

Beneficiaris

1.- Ser titular d'una llicència d'auto-taxi de l'Ajuntament de Pollença i tenir adscrit un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (euro-taxis) de conformitat amb el Reglament Municipal.

Activitats subvencionables

Adquisició del vehicle i/o transformació i adaptació del vehicle període comprés entre 01 de gener de 2020 i 31 de desembre de 2020.

Requisits

Estar al corrent d'obligacions fiscals, socials i laborals.

No tenir sancions pecuniàries pendents de pagament, per infraccions previstes en el Reglament Municipal de Servei Públic de Transports de Viatgers en Automòbils de Turisme.

Formular la corresponent sol·licitud voluntària d'ajuda i acceptar expressament les obligacions contemplades per als beneficiaris.

La subvenció s'atorgarà per a aquelles adquisicions de vehicles que s'hagin realitzat a partir de l'1 de gener de 2020.

No estar culpable en qualsevol de les causes de prohibició per a rebre subvencions determinades en l'article 13 de la Llei 38 /2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

No haver rebut una altra subvenció anterior pel mateix concepte.

Aquests requisits s'hauran de reunir en el moment de presentació de les sol·licituds d'aquesta convocatòria.

Bases reguladores

Bases publicades en el BOIB de data d'avui.

Import

Les ajudes s'atorgaran dins de les previsions pressupostàries previstes en l'aplicació pressupostària 132 48921 del pressupost prorrogat per a l'any 2020. L'import màxim compromès per a aquesta convocatòria és de 6.000 euros ampliables segons disponibilitat pressupostària mitjançant modificació de crèdit pertinent

La quantitat a subvencionar serà com a màxim de 2.000€. No s'inclourà en cap cas l'import de l'IVA.

 

​​​​​​​Termini de presentació de sol·licituds

Els titulars de les llicències municipals d'auto-taxi que tinguin adscrits vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda (euro-taxis) interessats a obtenir ajudes hauran de presentar la sol·licitud de subvenció en el termini de deu (10) dies naturals des de l'endemà de la publicació de la convocatòria d'aquestes ajudes en el Butlletí Oficial de la Illes Balears i en la pàgina web de l'Ajuntament de Pollença.

Les sol·licituds, juntament amb la documentació que les acompanyi, es presentarà en el Registre General de la Corporació, de manera presencial, o en qualsevol de les formes que estableix l'article 16,4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre el procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Pollença, 22 de febrer de 2021

El batle

Bartomeu Cifre Ochogavia